16/01/2021

Εντυπωσιακή αποκάλυψη για το φύλο του παιδιού στο Μπουρτζ Χαλίφα-Ντουμπάι (βίντεο)

Οι YouTubers Anas και Asala Marwah σκέφτηκαν έναν εντυπωσιακό τρόπο για να αποκαλύψουν το φύλο του μωρού στην οικογένεια και στους φίλους τους φωταγωγόντας το ψηλότερο κτήριο στον κόσμο Μπουρτζ Χαλίφα στο Ντουμπάι!!  (βίντεο)

Οι YouTubers Anas και Asala Marwah διαχειρίζονται τον λογαριασμό YouTube Anasala Family , όπου έχουν περισσότερους από 7,7 εκατομμύρια συνδρομητές, μοιράστηκαν ένα βίντεο 15 λεπτών στην πλατφόρμα που δείχνει το Burj Khalifa στο Ντουμπάι να ανάβει για να αποκαλύψει ότι θα αποκτήσουν αγόρι .

Στο βίντεο, το οποίο έχει προβληθεί περισσότερες από 18 εκατομμύρια φορές, το ζευγάρι,η οικογένεια και οι φίλοι τους συγκεντρώνονται για να παρακολουθήσουν την τεράστια οθόνη φωτός, η οποία περιλάμβανε αντίστροφη μέτρηση 10 δευτερολέπτων, για να μάθουν το φύλο του δεύτερου παιδιού τους.

Όταν τα φώτα στο ψηλότερο κτίριο έγιναν μπλε και έγραψαν: «Είναι αγόρι», το ζευγάρι πανηγύρισε και το γιόρτασε.

«Περιμέναμε αυτήν την ημέρα εδώ και δύο μήνες», λέει ο Asala στα αραβικά στο βίντεο πριν από την αποκάλυψη, σύμφωνα με το The New York Post .

«Θέλουμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό αλλά και αξέχαστο, ώστε η οικογένεια να μπορεί μελλοντικά να βλέπει τι δημιουργήσαμε», είπε ο Anas.

Ενώ οι αποκαλύψεις φύλου δεν είναι νέο φαινόμενο, η περίτεχνη εκδοχή του ζευγαριού αντιμετώπισε αντίδραση στα κοινωνικά μέσα καθώς προέκυψε οτι party αποκάλυψης φύλου ήταν η αιτία της πυρκαγιάς του El Dorado στην Καλιφόρνια, η οποία έκαψε σχεδόν 14.000 στρέμματα

Ενώ υπήρχαν εικασίες ότι το ζευγάρι πλήρωσε χιλιάδες για την ανακοίνωση του φύλου, είπαν στη DailyMail : «Δεν πληρώσαμε κανένα ποσό σε κάποιον για να το κάνουμε αυτό. Όλα όσα λέγονται είναι φήμες. ”

 

Youtube: Anasala Family

Πηγή: independent, dailymail