13/04/2021

81χρονος άντρας έκανε καντάδα στη σύζυγο του που νοσηλεύεται με κορονοιό (βίντεο)

Κάποιος 80χρονος, στην Ιταλία, παίζει ακορντεόν έξω από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται η σύζυγός του. Είναι μαζί για 47 χρόνια και της κάνει καντάδα γιατί δεν μπορεί να την δει. Είναι η ομορφιά τού κόσμου! Μακάρι οι γιοι μας να γίνουν σαν αυτό τον άντρα όταν μεγαλώσουν 👏💘🥰 (βίντεο)

 

81χρονος άντρας  έκανε καντάδα στη σύζυγο του που νοσηλεύεται με κορονοιό

Είναι μαζί 47 χρόνια, έχουν περάσει παρέα μια ολόκληρη ζωή. Ούτε, λοιπόν, ο κορονοϊός μπορεί να τους σταθεί εμπόδιο!

Ο Στέφανο Μποτσίνι, 81 ετών από την Ιταλία, δεν επιτρέπεται να επισκεφθεί τη σύζυγό του Κάρλα που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο στο Καστέλ Σαν Τζιοβάνι, μιας πόλης στη βόρεια Ιταλία.

Βρήκε όμως τον τρόπο ώστε να «σπάσει» τα περιοριστικά μέτρα και να βρεθεί, έστω και νοερά, δίπλα στην 74χρονη Κάρλα.

Πήρε το ακορντεόν του, πήγε στο προαύλιο του νοσοκομείου και έπαιξε τραγούδια που έχουν σημαδέψει την κοινή ζωή τους!

«Το έκανα για την Κάρλα. Για να της δείξω πόσο πολύ την αγαπώ και να την ευχαριστήσω για όλα όσα μου έχει δώσει», δήλωσε ο Μποτσίνι στον Guardian. «Δεν μπορούσα να τη δω στο νοσοκομείο, για αυτό και πήγα στο προαύλιο με το ακορντεόν μου. Μου το υπαγόρευσε η καρδιά μου. Όταν άκουσε τη μουσική κοίταξε έξω από το παράθυρο. Έτσι μπόρεσα τουλάχιστον να τη δω».

Και συμπλήρωσε: «Λατρεύω τη μουσική, και όταν παίζω ακορντεόν, φέρνει σε όλους διασκέδαση και χαρά. Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στον κόσμο είναι τόσο φρικτό, που χρειαζόμαστε τη μουσική για να αισθανθούμε καλύτερα».

Μάλιστα αποκάλυψε πως το πρώτο τραγούδι που έπαιξε ήταν το “Spanish Eyes” του Engelbert Humperdinck.

Πηγή: reader, diaforetiko