21/01/2021

Αντετοκούνμπο: Στα «γαλανόλευκα» γέφυρα στο Μιλγουόκι προς τιμήν του «Greek Freak»

Με τα χρώματα της ελληνικής σημαίας φωτίστηκε η γέφυρα του Μιλγουόκι προς τιμήν του Γιάννη Αντετοκούνμπο >>>
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγαπάει το Μιλγουόκι και το απέδειξε περίτρανα , ανανεώνοντας το συμβόλαιό του με τους τοπικούς
Μπακς.Όπως ανακοινώθηκε, ο «Greek Freak» υπέγραψε supermax συμβόλαιο για τα επόμενα 5 χρόνια, το οποίο μεταφράζεται σε 228 εκατ. δολάρια, και επομένως θα συνεχίσει να ζει στην πόλη την οποία θεωρεί πλέον σπίτι του.

Σε μια γλυκιά χειρονομία ανταπόδοσης της αγάπης του Αντετοκούνμπο, η πόλη του Μιλγουόκι φωταγώγησε τη γνωστή γέφυρα Hoan με γαλανόλευκο φως, τιμώντας με αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο τον «Greek Freak» για όσα της έχει προσφέρει, και θα συνεχίσει να της προσφέρει.

Σύμφωνα με τον τοπικό σταθμό Fox6, ολόκληρη η πόλη γιορτάζει μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Γιάννη. Όπως επισημαίνει το σχετικό άρθρο, εκτός απο τους λάτρεις του μπάσκετ κατενθουσιασμένοι είναι και οι ιδιοκτήτες των τοπικών επιχειρήσεων, που βασίζονται σε μεγάλο σταθμό στους οπαδούς των Μπακς για ενίσχυση του τζίρου τους.

Μιλώντας στο κανάλι, ένας ιδιοκτήτης πιτσαρίας που έχει κρεμάσει στον τοίχο την φανέλα 34, χαρακτήρισε την ανανεώση του συμβολαίου «χριστουγεννιάτικο δώρο» και τόνισε ότι «είναι πολύ ωραιο να βλέπεις την πόλη και την ομάδα να μεταμορφώνονται με επίκεντρο τον Γιάννη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη φωτογραφία της γέφυρας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό και ο SVP των Μπακς, Άλεξ Λάσρι.

protothema