02/03/2021

12 άτομα που βρήκαν αντικείμενα τόσο μοναδικά που λίγα άτομα έχουν δει

12 άτομα που βρήκαν αντικείμενα τόσο μοναδικά που λίγα άτομα έχουν δει

Στον πλανήτη μας υπάρχουν άνθρωποι που συναντούν συνήθως αντικείμενα ή καταστάσεις που δεν είναι φυσιολογικές και πολλές φορές είναι πραγματικά εκπληκτικό. Με τη νέα ρουτίνα που έχουμε λόγω της πανδημίας, αυτό είναι πιο δύσκολο καθώς περιοριζόμαστε στην έξοδο.

Ωστόσο, παρά τους περιορισμούς, θα μοιραστούμε 12 εικόνες εντυπωσιακών πραγμάτων που δεν έχουν δει όλοι οι άνθρωποι και οι ερευνητές δεν δίστασαν να το μοιραστούν στο δίκτυο. Ας αρχίσουμε!

Μια πραγματική εικόνα της ερήμου Ναμίμπ. Αυτή μπορεί να εκληφθεί με ασφάλεια ως σουρεαλιστική ή φωτογραφική, αλλά είναι απολύτως πραγματική και φυσική

Αυτή είναι η εικόνα ενός πραγματικού τέρατος των ωκεανών. Είναι ένα μύδι Chrysomallon Sauqamiferum, και μέχρι σήμερα είναι το μοναδικό πλάσμα που είναι γνωστό στη γη με τη δική του φυσική σιδερένια πανοπλία.

 Τα είδη «Gallos Onagadori» είναι δημοφιλή για το μεγάλο μήκος της ουράς τους.

 Μια γιγαντιαία Dragonfly έγειρε στο κεφάλι του και στάθηκε ήσυχα.

Όταν το φθινόπωρο συναντά το χειμώνα.

Μια κουκουβάγια μεταμφιεσμένη σε δέντρο.

 Ένα όμορφο ροζ Cockatoo.

Ένας κρύσταλλος που έχει σχηματιστεί μέσα σε ένα κέλυφος σαλιγκαριού.

Στη Φινλανδία, όταν η θερμοκρασία είναι κάτω από τους -40ºC, ορισμένα δέντρα καλύπτονται πλήρως με χιόνι. Αυτό δημιουργεί ένα τοπίο που φαίνεται να προέρχεται από έναν άλλο πλανήτη.

 Το μόνο μέρος στον πλανήτη Γη όπου μπορεί να βρεθεί ένα Larimar με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι η Δομινικανή Δημοκρατία.

Οι βραδινές ακτίνες φωτίζουν έναν τοίχο πάγου στην Ισλανδία.

planetatierra