28/02/2021

11χρονη με σύνδρομο Down χτενίζει την αδελφή της και είναι αξιολάτρευτη (βίντεο)

Το πιο γλυκό βίντεο της ημέρας ❤

 

Το πιο γλυκό βίντεο των ημερών έρχεται από την διάσημη πλατφόρμα του Tik Tok και δείχνει ένα κοριτσάκι 11 χρονών να φτιάχνει τα μαλλιά της μεγαλύτερης αδελφής της. Η σχέση των δύο κοριτσιών φαίνεται πως είναι πολύ ιδιαίτερη και η μεταξύ τους αγάπη απεριόριστη!

Η οικογένεια της Kalista υιοθέτησε το μικρό κοριτσάκι με σύνδρομο down πριν από 6 χρόνια από την Κίνα, και η μεγάλη της αδελφή την περιγράφει ως «απόλυτη ευτυχία»: «Έχει σίγουρα τις στιγμές της, είναι άνθρωπος και αυτή, οπότε δεν είναι πάντα 100% χαρούμενη, αλλά θα έλεγα στο 99% είναι πάντα απόλυτα ευτυχία και χαρούμενη. Είναι ατρόμητη, έχει πολλή ενέργεια».

Συμπλήρωσε, επίσης, πως η μικρή της αδελφή είναι τελειομανής και αγαπά την κομμωτική:  «Όποτε έρχεται κάποιος απλά παίρνει μία βούρτσα και αμέσως αρχίζει να χτενίζει τα μαλλιά του», περιέγραψε η Kalista.

Ωστόσο, αυτό που ένωσε τις δύο αδελφές ήταν η αγάπη τους για το Tik Tok: «Έβαλα ένα τραγούδι και απλώς στεκόταν πίσω μου και απλώς έφτιαχνε το πουκάμισό μου και διόρθωνε το κολιέ μου και πήγε έτσι στα μαλλιά μου και όλοι απλώς ξετρελάθηκαν», θυμάται η Kalista.

Φυσικά, δεν παραλείπει να εκφράσει την αγάπη της για την μικρή της αδελφή αλλά και την ευγνωμοσύνη της που υπάρχει στη ζωή της: «Η Worthy σημαίνει κυριολεκτικά τα πάντα για μένα. Κάθε μέρα που έρχομαι στους γονείς μου και βλέπω το μεγάλο της χαμόγελο, είμαι τόσο ευγνώμων που την έχω στη ζωή μου … Δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς αυτήν».

 

iefimerida