22/01/2021

10χρονη Αφροβρετανίδα ντράμερ ροκάρει απίστευτα με το «Toxicity» των System of a Down

Απολαύστε την Νάντι να ερμηνεύει το απαιτητικό «Toxicity» των System of a Down

Ακόμα και ο σπουδαίος ντράμερ Ντέιβ Γκρολ (Nirvana, Foo Fighters) υποκλίθηκε στο ταλέντο της Νάντι Μπούσελ.

Το προφίλ της απέχει πολύ από εκείνο ενός τυπικού ντράμερ, κι όμως θα μπορούσε άνετα να σταθεί στη σκηνή μιας συναυλίας, για να συνοδεύσει τους μεγαλύτερους ροκ ερμηνευτές των τελευταίων δεκαετιών. Η 10χρονη Αφροβρετανίδα Νάντι Μπούσελ παίζει σχεδόν όλα τα μουσικά όργανα αλλά όταν κάθεται στα ντραμς, μαγεύει.

Κάθε βίντεο που ανεβάζει στο κανάλι της στο YouTube, ερμηνεύοντας NirvanaFoo FightersΤζίμι ΧέντριξMuseWhite Stripes, συγκεντρώνει εκατοντάδες χιλιάδες, έως και εκατομμύρια views. Έχει συνοδεύσει τον Λένι Κράβιτζ στην O2 Arena στο Λονδίνο. Έχει εμφανιστεί στην εκπομπή της Έλεν ΝτεΤζενέρις.

Και φυσικά, το χαρισματικό κορίτσι, που τρώει για πρωινό όλα τα στερεότυπα, μόλις που έχει αρχίσει να κάνει όνειρα. Ένα από αυτά έγινε πρόσφατα πραγματικότητα, όταν ο 51χρονος ντράμερ Ντέιβ Γκρολ (Nirvana, Foo Fighters, Them Crooked Vultures) ανταποκρίθηκε στη διαδικτυακή πρόκλησή της για μια μουσική κόντρα και δήλωσε φανατικός θαυμαστής της Ναντίν, έτοιμος να της παραδώσει τη σκυτάλη, ή καλύτερα τις μπαγκέτες του.

 

womantoc