28/11/2020

Όσο πιο ευτυχισμένος είσαι, τόσο λιγότερα μπαίνεις στη ζωή άλλων

Πολλοί άνθρωποι που είναι ευτυχείς πιστεύουν ότι η ζωή είναι μία, ο χρόνος δεν είναι άπειρος και επομένως πρέπει να ξέρουμε πώς να το εκμεταλλευτούμε εκατό τοις εκατό.  Αυτό και κανένα άλλο  είναι το κλειδί για να είναι ευτυχισμένοι.

Η ευτυχία δεν είναι όλη μέρα. Όχι. Οι άνθρωποι που είναι ευτυχείς μπορεί επίσης να είναι λυπημένοι μερικές φορές. Και αισθάνονται πόνο, κούραση, αποθάρρυνση κ.λπ. Ωστόσο, η διαφορά είναι ότι δεν αποθαρρύνονται ποτέ λόγω προβλημάτων. Η συμπεριφορά τους είναι δύναμη, ενθουσιασμός, επιθυμία ζωής.

Οι αξίες ενός ευτυχισμένου ατόμου

Ένα ευτυχισμένο άτομο έχει τέσσερις φράσεις που τον βοηθούν να συνεχίσει 

  • «Θα συνεχίσω, παρά τα προβλήματά μου»
  • “Παρά τη θλίψη, θα συνεχίσω …”
  • “Αυτή είναι η δική μου ευθύνη, γίνομαι δυνατός και συνεχίζω”
  • “Πονάει η ψυχή μου διότι έχασα τους γονείς μου, αλλά γι ‘αυτό πρέπει να είμαι ισχυρός και να συνεχίσω”

Αυτοί οι ευτυχείς θέλουν πραγματικά να ξεκινήσουν όλα αυτά με μια απόφαση. Αυτό, πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να ληφθεί με τη FREEDOM. «Όπου δεν υπάρχει ελευθερία, δεν μπορεί να υπάρξει ευτυχία». Αν και μπορεί να διαφωνείτε, οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι δεν θα χάσουν ένα δευτερόλεπτο του χρόνου τους συζητώντας.

Το πιο σημαντικό σύνθημα αυτών που χαίρονται είναι τα εξής:

“Εφόσον δεν είσαι πεθαμένος, ζεις και απολαμβάνεις”.

 

Τι κάνουν οι ευτυχισμένοι άνθρωποι

Για να είσαι ευτυχισμένος, πρέπει να σέβεσαι τις αποφάσεις των άλλων. Η ανεκτικότητα είναι ένα πλεονέκτημα. Ακόμα κι αν διαφωνείτε με τη ζωή των  άλλων, δεν πρέπει να θεωρείτε τον εαυτό σας δικαστή οποιουδήποτε ή οποιουδήποτε άλλου Μην κρίνετε, μην επικρίνετε.

Αν θέλετε να είστε ευτυχισμένος, αναζητήστε ευτυχία και για τους άλλους. Δεν θέλουν ασθένειες, δεν παραδέχονται τα συναισθήματα που μπορούν να βλάψουν. Ο φθόνος θα σταματήσει να υπάρχει, η ήττα των άλλων δεν είναι αιτία για χαρά. Προσπαθείτε πάντα να βοηθήσετε τους  άλλους.

Επικεντρωθείτε στην απόλαυση στο μέγιστο και όχι στην προβολή.  Εάν μπορείτε να δώσετε περισσότερα, δώστε πάντα τα πάντα. Αλλά πάντα να σκεφτείτε τη γνώμη σας, όχι αυτή των άλλων. Το πνεύμα είναι αυτό που πρέπει να τροφοδοτηθεί , όχι τα αιτήματα των άλλων.

 

Πηγή:ilusionviajera