05/12/2020

Ψυχολογικό τεστ: Tι θα επέλεγες να κάνεις πρώτο;

Υπάρχουν πολλά πράγματα στη ζωή που μπορούν να αποκαλύψουν πολλά για τον χαρακτήρα σας, όπως οι καθημερινές συνήθειες και η γλώσσα του σώματος. Έχουμε συνηθίσει στην ιδέα ότι υπάρχουν δύο επιλογές για κάθε κατάσταση: η σωστή και η λάθος. Αλλά αυτό το τεστ δεν είναι έτσι:

Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος επιλογή επειδή όλες είναι σωστές!

 

Σας προκαλούμε να σκεφτείτε τι θα κάνατε πρώτα στην παρακάτω περίπτωση και να μάθετε τι σημαίνει η επιλογή αυτή για την προσωπικότητά σας. Θα σηκώνατε πρώτα το τηλέφωνο ή θα ηρεμούσατε το μωρό που κλαίει; Θα κατεβάζατε τον σκύλο από τον καναπέ ή θα σβήνατε το μάτι της κουζίνας; Για να δούμε…

1. Να σβήσετε το μάτι της κουζίνας

Αν επιλέξετε να σβήσετε το μάτι του βραστήρα, μπορεί να σημαίνει ότι είστε παθιασμένος και μάλλον ζωηρός άνθρωπος. Παίρνετε γρήγορες αποφάσεις χωρίς αμφιβολίες και τίποτα δεν θα σας εμποδίσει να πετύχετε τον στόχο σας. Μπορείτε εύκολα να βαρεθείτε τη μονοτονία. Σας ενδιαφέρει η ασφάλεια σας και δεν σας αρέσουν οι εκπλήξεις. Είναι πιο εύκολο να ακολουθήσετε ένα σαφώς καθορισμένο σχέδιο χωρίς απροσδόκητες ανατροπές.

 

2. Να απαντήσετε στο τηλέφωνο

Η απάντηση στο τηλέφωνο μπορεί να σημαίνει ότι είστε συγκεντρωμένος και διπλωματικός άνθρωπος. Είναι δύσκολο να συγχωρήσετε τα λάθη των άλλων. Μπορείτε να περιγράψετε τον εαυτό σας ως άνθρωπο που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Μπορείτε εύκολα να επικοινωνήσετε με τους ανθρώπους. Σας αρέσει να κάνετε χρήσιμες γνωριμίες και απολαμβάνετε να είστε στο προσκήνιο.

 

3. Να ηρεμήσετε το μωρό που κλαίει

Αν προσπαθήσετε πρώτα να ηρεμήσετε το παιδί, είστε ένας ήρεμος και επινοητικός άνθρωπος. Σας αρέσει να βοηθάτε άλλους ανθρώπους και είστε έτοιμος να θυσιάσετε τον εαυτό σας προς όφελος των άλλων. Είστε άτομο της οικογένειας και εκτιμάτε τις ανθρώπινες σχέσεις. Φοβάστε τη μοναξιά και είναι σημαντικό κάποιος να είναι πάντα κοντά σας. Για εσάς, μια ήσυχη βραδιά με την οικογένεια είναι πιο ελκυστική από ένα πάρτι σε κάποιο θορυβώδες μπαρ.

 

4. Να κατεβάσετε τον σκύλο από τον καναπέ

Εάν αποφασίσετε να κατεβάσετε πρώτα το σκυλί από τον καναπέ, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αντέξετε το χάος τόσο στο σπίτι όσο και στη ζωή σας. Είναι σημαντικό για εσάς να έχετε τα πάντα υπό έλεγχο. Δεν θα ηρεμήσετε μέχρι τα πάντα να είναι όπως τα θέλετε. Δίνετε μεγαλύτερη προσοχή στα υλικά πράγματα και την κοινωνική θέση. Γνωρίζετε τις απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις και έχετε άποψη για κάθε ζήτημα.

 

Πηγές: 

https://brightside.me

infowoman.gr