25/01/2021

Χειροκροτήματα ήχησαν Πανελλαδικώς – Πολίτες είπαν ένα μεγάλο “ευχαριστώ”σε γιατρούς και νοσηλευτές

Χειροκροτήματα άρχισαν να ηχούν πανελλαδικώς στις 21:00, από πολίτες που επαινούν γιατρούς και νοσηλευτές, που δίνουν μάχη με την έξαρση του κορωνοϊού.

Πιστοί στο διαδικτυακό κάλεσμα, αρκετοί ήταν εκείνοι που άρχισαν να επευφημούν τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, χειροκροτώντας και φωνάζοντας «μπράβο» και «είμαστε μαζί σας».

Λίγο μετά τις 21.00, πολίτες βγήκαν στα μπαλκόνια και χειροκρότησαν θερμά τις προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού ενάντια στον κορωνοϊό.

Γρήγορα, οι χρήστες του Twitter ανάρτησαν βίντεο από τα δικά τους μπαλκόνια με τα χειροκροτήματα που αντηχούσαν σε ολόκληρη την Αθήνα, για τους ανθρώπους που μάχονται ενάντια στην πανδημία του κορωνοϊού.

 

Ωστόσο, πέρα από τις συμβολικές αυτές κινήσεις, θα πρέπει να θυμόμαστε όλοι ότι ο καλύτερος τρόπος για να στηρίξουμε γιατρούς και νοσηλευτές στη δύσκολη αυτή συγκυρία, είναι μένοντας σπίτι μας. Είναι ο μόνος τρόπος για να σταματήσουμε ή να επιβραδύνουμε την εξάπλωση του κορωνοϊού. Μη ξεχνάτε ότι σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία, στη χώρα μας έχουν καταγράφει 331 κρούσματα κορωνοϊού, ενώ τέσσερις από τους ασθενείς που νοσήσαν, έφυγαν από τη ζωή.

 
Πηγές: thestival , iefimerida