23/10/2020

“Χαρίζουμε γεμάτες σχολικές τσάντες σε παιδάκια με γονείς σε δυσκολία οικονομική”

Δρ. Ελένη Κοντογιάννη: Χαρίζουμε σχολικές τσάντες γεμάτες με γραφική ύλη

Η Δρ. Ελένη Κοντογιάννη, κλινικός εμβρυολόγος, συγκινεί με την προσφορά της. Δείτε την ανάρτηση που έκανε στη σελίδα της στο fb


” Καλημέρα, χαρίζουμε σχολικές τσάντες γεμάτες με μαρκαδόρους, τετράδια, χάρακες, μολύβια, ωραίες γόμες!

Αν ξέρετε κάποιον γονιό που έχει χάσει τη δουλειά του ή είναι σε άσχημη οικονομική κατάσταση, πείτε του να μας στείλει ένα μήνυμα στο ivfelkont@gmail.com με τη διεύθυνση για να το στείλουμε στο παιδάκι.

Μερικοί υπέροχοι άνθρωποι ζήτησαν αυτό αντί για προσωπικό δώρο και η συγκινητική ανταπόκριση έκανε και άλλους φίλους να θελήσουν να βοηθήσουν.

Εγώ θυμάμαι σαν σήμερα την πρώτη μου μέρα στο σχολείο και την χαρά της ολοκαίνουργιας χρυσής μου κασετίνας.

Εν μπορούμε να βοηθήσουμε ένα παιδί να πάει με χαρά την πρώτη μέρα στο σχολείο, και με τις συνθήκες κορονοϊού, θα είναι ευλογία! —” 

Καλημέρα, χαρίζουμε σχολικές τσάντες γεμάτες με μαρκαδόρους, τετράδια, χάρακες, μολύβια, ωραίες γόμες! Αν ξέρετε κάποιον γονιό που έχει χάσει τη δουλειά του ή είναι σε άσχημη οικονομική κατάσταση, πείτε του να μας στείλει ένα μήνυμα στο ivfelkont@gmail.com με τη διεύθυνση για να το στείλουμε στο παιδάκι. Μερικοί υπέροχοι άνθρωποι ζήτησαν αυτό αντί για προσωπικό δώρο και η συγκινητική ανταπόκριση έκανε και άλλους φίλους να θελήσουν να βοηθήσουν. Εγώ θυμάμαι σαν σήμερα την πρώτη μου μέρα στο σχολείο και την χαρά της ολοκαίνουργιας χρυσής μου κασετίνας. Εν μπορούμε να βοηθήσουμε ένα παιδί να πάει με χαρά την πρώτη μέρα στο σχολείο, και με τις συνθήκες κορονοϊού, θα είναι ευλογία!

Δρ Ελένη Κοντογιάννη , Κλινικός Εμβρυολόγος·