01/11/2020

Τύφλα μεθυσμένος πήρε με το ζόρι αδέσποτο σπίτι: Όταν ξεμέθυσε, αποφάσισε να το υιοθετήσει – Βίντεο

Έκτοτε ζουν μαζί. Η σκυλίτσα δείχνει πιο υγιής από ποτέ και ο νεαρός Γιουθαφούμ είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ.

Ποιο είναι το πιο τρελό πράγμα που έχετε κάνει όταν είστε τύφλα; Αυτός ο άντρας από την Ταϊλάνδη έκανε κάτι καταπληκτικό. Μέσα στο μεθύσι του, αποφάσισε να πάρει στο σπίτι ένα αδέσποτο σκυλί. Όταν την άλλη μέρα ξεμέθυσε, πήρε την απόφαση να το υιοθετήσει.

Στις 2 Οκτώβρη ο Γιουθαφούμ Καεβκχέμ πήγε στο στέκι του μαζί με έναν κολλητό και ήπιαν πολύ. Όταν έφυγαν από το μαγαζί, ο νεαρός άντρας πήρε αγκαλιά ένα αδεσποτάκι που βρήκε έξω από το εστιατόριο και το πήρε σπίτι μαζί του.

Όπως φαίνεται στα βίντεο, ο Ταϊλάνδός προσπάθησε πολλές φορές να αρπάξει τον σκύλο, αλλά αυτός κάθε φορά έφευγε φοβισμένος.

Τελικά, ο νεαρός κατάφερε να πάρει το σκυλί στο σπίτι. Όλη τη νύχτα κρατούσε τον σκύλο σφιχτά στην αγκαλιά του, με το καημένο το ζώο να μοιάζει πολύ μπερδεμένο με όσα του συνέβαιναν.

Ο μεθυσμένος νεαρός κοιμήθηκε αγκαλιά με το αδέσποτο σκυλάκι, που έμοιαζε πολύ μπερδεμένο με την όλη φάση
© ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : FACEBOOK/POETRY OF BITCH

Ακόμα περισσότερο μπερδεμένος, βέβαια, ήταν ο νεαρός άντρας την άλλη μέρα το πρωί. Πήγε το σκυλί ξανά πίσω στο μαγαζί όπου το βρήκε, για να μάθει πως ήταν αδέσποτο και δεν είχε ιδιοκτήτη. Τότε, αποφάσισε να το υιοθετήσει. Έκτοτε ζουν μαζί. Η σκυλίτσα δείχνει πιο υγιής από ποτέ και ο νεαρός Γιουθαφούμ είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ.

 

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

 

 

 

Πηγή: sputniknews

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *