16/04/2021

Το “My Big Fat Greek Wedding 3” θα γυριστεί στην Ελλάδα

Το “My Big Fat Greek Wedding 3” θα γυριστεί στην Ελλάδα

 

Η  Νία Βαρντάλος στις 7 Απριλίου μοιράστηκε τα νέα στο Instagram για το “My Big Fat Greek Wedding 3” . Οι θαυμαστές περίμεναν να ακούσουν για την πολυαναμενόμενη συνέχεια της επιτυχημένης κωμωδίας του 2002.

Η ηθοποιός και ο παραγωγός επιβεβαίωσαν στα κοινωνικά μέσα ότι μια δεύτερη συνέχεια της αρχικής ταινίας βρίσκεται στο έργο. Προφανώς κάποιος το είχε ήδη ανακαλύψει και διέρρευσε τα νέα. Η Νία Βαρντάλος προσπαθεί να γράψει ένα σενάριο τον τελευταίο χρόνο.

«Ναι, είναι αλήθεια ότι εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο προσπαθούμε να γυρίσουμε ένα σενάριο που έγραψα με τίτλο« My Big Fat Greek Wedding 3 »», λέει στο βίντεο, προσθέτοντας ότι «φυσικά καλείται ολόκληρο το καστ πίσω.”

Η ηθοποιός αστειεύτηκε ακόμη και για τα αιτήματα που έλαβε από τους οπαδούς για την ταινία. «Αν και λατρεύω τον ενθουσιασμό σας, ίσως μερικοί από εσάς να σταματήσετε να καλείτε το σπίτι της μαμάς μου και να ρωτάτε αν μπορείτε να είστε σε αυτό», πρόσθεσε Βαρντάλος

Σχετικό βίντεο:

Τα γυρίσματα «My Big Fat Greek Wedding 3» στην Ελλάδα

Η Βάρδαλος είπε στους Έλληνες και Έλληνες οπαδούς της διασποράς το καλύτερο μέρος των ειδήσεων στη συνέχεια. Όταν το “My Big Fat Greek Wedding 3” γυριστεί τελικά, θα το γυρίσει στην Ελλάδα!

Πάνω από 18 διεθνείς παραγωγές θα γυριστούν στην Ελλάδα το 2021. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό αριθμό εν μέσω της πανδημίας που έχει προκαλέσει μια γενική επιβράδυνση.

Η Βαρντάλος ζήτησε βοήθεια από το κοινό της. Είπε, «αν γνωρίζετε κάποιον που θέλει να “ασφαλίσει” μια ανεξάρτητη ταινία, σας προσκαλούμε θερμά σε αυτόν τον γάμο και να μπείτε στα DM μου».

Η Nia Vardalos μιλάει για το My Big Fat Greek Wedding 2:

greekreporter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *