25/11/2020

Το χωριό της Ελβετίας προσφέρει 72.000 $ σε οικογένειες που θέλουν να μετακινηθούν εκεί

Το πρόβλημα της ερήμωσης είναι ένα όλο και περισσότερο γεγονός στους λαούς ανά τον κόσμο. Αυτό συμβαίνει με την πόλη της Ελβετίας, Albinen, η οποία αναζητούσε ξένους που επιθυμούν να μετακομίσουν από το 2018. Ως απαίτηση, προσφέρουν $ 72.000.

Η κοινότητα συνέχισε για περισσότερο από ενάμιση χρόνο την αποδοχή αιτήσεων από όσους επιθυμούν να μετακομίσουν και να δημιουργήσουν ένα σπίτι στην πόλη. Σήμερα, η πρόταση παραμένει ανοικτή, αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να πληρούν ορισμένες προϋποθέσεις.

Αυτή η πόλη στην Ελβετία αναζητά κατοίκους

Ήταν το 2017 όταν ο Αλμπένεν ανέβηκε στη φήμη ότι είναι μία από τις ελβετικές πόλεις που ψάχνουν για εποίκους. Τοπικές ή ξένες, δεν έχει μεγάλη σημασία για την προέλευση αυτών, εφόσον ικανοποιούνται ορισμένες απαιτήσεις και παραμένουν στην πόλη για μια συνετή εποχή.

Η φήμη του δίνεται επίσης χάρη στο γεγονός ότι είναι ένα από τα χωριά που προσφέρουν καλύτερη ποιότητα ζωής. Παρέχει πολλές εγκαταστάσεις για να πάρετε σπίτι. προσφέρει μπόνους παιδιών · και, επί του παρόντος, συνεχίζουν με ανοιχτές αγκάλες για να λάβουν όσους θέλουν μια ήσυχη και ειρηνική ζωή.

Υποστήριξη που προσφέρει ο Albinen για να ζήσετε

Σύμφωνα με αυτό που προσφέρει αυτή η μικρή ελβετική πόλη, μπορείτε να πάρετε αρκετά βοηθήματα σε περίπτωση που θέλετε να αγοράσετε ή να χτίσετε ένα σπίτι στην περιοχή. Οι οικονομικές επιδοτήσεις κυμαίνονται από 25.000 φράγκα (25.824 δολάρια) ανά ενήλικο και 10.000 φράγκα (10.329 δολάρια) ανά παιδί. Για μια τετραμελή οικογένεια, η επιδότηση θα μπορούσε να φτάσει συνολικά τα 70.000 φράγκα (72.307 δολάρια).

Αυτή η πρόταση ψηφίστηκε μετά από μια ομάδα μερικών νέων που ζήτησαν από την πόλη να πολεμήσει ενάντια στη συνεχή ερήμωση που υπέστη επί σειρά ετών. Τόσο μεγάλη είναι η προειδοποίηση ότι το τοπικό σχολείο έκλεισε μετά την αποχώρηση τριών οικογενειών τον περασμένο χρόνο. Οι επιχορηγήσεις αυτές αποσκοπούν στην αύξηση της πληθυσμιακής ανάπτυξης και στην εξασφάλιση μιας επένδυσης για το μέλλον.

 

Πώς να ζήσετε στο Albinen, αυτή τη μικρή πόλη στην Ελβετία

Προκειμένου να ζήσετε και να δικαιούστε τις επιδοτήσεις που προσφέρονται από τις αρχές του Albinen, πρέπει να λάβετε υπόψη ότι πρέπει να τηρηθούν ορισμένες βασικές απαιτήσεις . Ωστόσο, η εφαρμογή είναι πολύ απλή, οπότε αν είστε ξεκάθαροι, δεν πρέπει να είναι πιο περίπλοκο.

Απαιτήσεις για μετακίνηση στο χωριό

  • Προκειμένου να εκλεγούν, τα μέλη της οικογένειας που επιλέγουν να ζουν εδώ πρέπει να είναι ηλικίας κάτω των 45 ετών και να δεσμεύονται να διαμένουν εδώ και 10 χρόνια στη σειρά.
  • Το ακίνητο που αγοράζεται ή κατασκευάζεται πρέπει να αξίζει τουλάχιστον 200.000 φράγκα , δηλαδή ένα μόνιμο σπίτι και όχι μια δεύτερη κατοικία.
  • Για όσους είναι αλλοδαποί, πρέπει να έχουν έγκυρη άδεια Ελβετίας C , πρόκειται για άδεια που εξασφαλίζει ότι ένας μη Ελβετός πολίτης μπορεί να εργάζεται και να ζει χωρίς περιορισμούς.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση για να το πάρετε

  • Μπορείτε να ελέγξετε, πρώτα, την επίσημη ιστοσελίδα της πόλης και να υποβάλετε αίτηση από εκεί. Διαβάστε όλα όσα λέει, γιατί τα ελβετικά πράγματα γίνονται καλά.
  • Σε περίπτωση που δεν καταλαβαίνετε τη γλώσσα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε μεταφραστή . Πάντα να έχετε κατά νου ότι πρέπει να καταλάβετε όλα καλά έτσι ώστε να μην υπάρχει λάθος.

Πηγή:ilusionviajera