31/10/2020

Το τάνγκο «παλεύει» με φλαμένκο στο Ηρώδειο

Μέσα από μια εντυπωσιακή μουσικό – χορευτική παράσταση

Μια εντυπωσιακή χορευτική «μάχη» θα διεξαχθεί στις 23 Σεπτεμβρίου, στη σκηνή του Ηρωδείου. To δυναμικό και παθιασμένο αργεντίνικο τάνγκο θα «αναμετρηθεί» με το φλοφερό και ρυυμικό φλαμένκο της Ανδαλουσίας κατά την διάρκεια της εντυπωσιακής μουσικής παράστασης με τίτλο «Tango Vs Flamenco pasiones».

Δύο χώρες και δυο πολιτισμοί αλληλοσυμπληρώνονται, αλλά και μάχονται χορευτικά μέσα από το κοινό τους πάθος.Αισθήματα γεννημένα από τον έρωτα, τον πόνο και τη νοσταλγία γίνονται λέξεις, φράσεις και μετουσιώνονται σε εκρηκτικό χορό, σε χορό που λυτρώνει.

Σε χορογραφίες του Αργεντίνου Ariel Perez και υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Φάμη, 17 κορυφαίοι χορευτές του αυθεντικού τάνγκο και του φλαμένκο «Compania Solea», εναλλάσσονται σε μια ανεπανάληπτη παράσταση γεμάτη σύμβολα, αυτοσχεδιασμό, ατελείωτες φιγούρες αισθήσεων και ενώνουν μοναδικά την χορευτική φλόγα δυο λαών.

Γνωστά και αγαπημένα Tangos , Flamenco & Bollerοs μπλέκονται μεταξύ τους και ζωντανεύουν στη σκηνή από τη μοναδική φωνή της Σαβίνας Γιαννάτου, τον παγκοσμίου φήμης τραγουδιστή AlfredoTejada από την Γρανάδα της Ισπανίας, αλλά κι απ’ το Cuarteto Tango με την ενορχήστρωση του Αργεντίνου Roman Gomez .

Πηγή: protothema