14/04/2021

Το Νησί της Χαμένης Αγάπης: Άντρας έφτιαξε ολόκληρο νησί για την πρώην του κι αυτή δεν γύρισε

© Φωτογραφία : Twitter/People'sDailyOnline /Yangtse

Ένας 30χρονος άντρας από την Κίνα ήταν τόσο ερωτευμένος με την πρώην κοπέλα του, που αποφάσισε να ξοδέψει όλες του τις οικονομίες-περίπου 15 χιλ. δολάρια-για να την ξανακερδίσει.

 

Το σχέδιο του ήταν να μετατρέψει μια νησίδα κοντά στο χωριό του σε νησί της αγάπης.

Προσέλαβε εργάτες που δούλεψαν πάνω από έναν μήνα για να ολοκληρώσουν το πρότζεκτ. Έκτισαν μια τοξωτή γέφυρα που ένωνε τη στεριά με το νησάκι, φύτεψε μια μεγάλη ροδακινιά και έβαλε μια κούνια στο κέντρο της νησίδας.

Φύτεψε κι άλλες ροδακινιές και κερασιές, μιας κι αυτά τα ανθισμένα δέντρα συμβολίζουν την αγάπη στην κλασική κινεζική λογοτεχνία.

Όμως οι προσπάθειες του 30χρονου άντρα έπεσαν στο κενό, μιας και δεν στάθηκαν αρκετές για να πείσουν την πρώην κοπέλα του να επιστρέψει.

«Σε ευχαριστώ για την ειλικρινή αφοσίωσή σου. Θα βρεις μια καλύτερη από εμένα» αρκέστηκε να πει η πρώην σύντροφός του.

Τώρα το μικρό νησάκι της αγάπης έχει γίνει ένα δημοφιλές καταφύγιο για ερωτευμένα ζευγάρια, που σπεύδουν εκεί για να κάνουν πρόταση γάμου ή για να βγάλουν γαμήλιες φωτογραφίες.

Η είσοδος είναι δωρεάν και τουρίστες καταφτάνουν εκεί απ’ όλη την Κίνα.

«Παρά το γεγονός ότι το νησί απέτυχε να φέρει ένα χαρούμενο τέλος στη δικιά μου ιστορία αγάπης, έχει δει την αγάπη πολλών άλλων ανθρώπων να ανθίζει. Υπό αυτή την σκοπιά, νομίζω ότι έχω κάνει κάτι καλό» λέει ο ερωτευμένος άντρας.

Δείτε τις φωτογραφίες:

sputniknews