21/10/2020

Το μωρό νίκησε τον κοροναϊό αφού αγωνίστηκε 50 ημέρες εναντίον του ιού και δίνει ελπίδα στον κόσμο

Αντιμετωπίζοντας το Covid-19 από την παιδική ηλικία .

Ενώ γνωρίζουμε ότι πολλά παιδιά έδειξαν θετικό αποτέλεσμα για το Covid-19 στην περιοχή Corbetta (Μιλάνο) και ευτυχώς όλοι κατάφεραν να ξεπεράσουν αυτή την ασθένεια. Μπορούμε επίσης να προσθέσουμε την περίπτωση του Λεονάρντο, ο οποίος είναι νικητής μπροστά από την κάμερα.

Ο δήμαρχος Ballarini είναι ευτυχής να το δείξει με μια φωτογραφία του αγόρι που έχει ήδη ανακτηθεί από το Coronavirus. Ο Λέων είναι ένα παράδειγμα όλων των παιδιών που έδειξαν θετικό αποτέλεσμα για αυτόν τον ιό και κατάφεραν να κερδίσουν τη μάχη χάρη στη βοήθεια των γιατρών. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν παιδιά που αγωνίζονται για αυτή την ασθένεια, ευτυχώς κανένα δεν έχει πεθάνει.

Καλώς ήλθατε πίσω στο σπίτι του Λέοντα. Σήμερα υπάρχει ένας ακόμη λόγος να χαρούμε και να χαμογελάμε. ” έγραψε ο δήμαρχος.

Ο Λεονάρντο εξήλθε από το Νοσοκομείο Gaslini στη Γένοβα. Ένα άλλο παιδί εξήλθε  επίσης από το ίδιο νοσοκομείο, δεν έχει πλέον προβλήματα υγείας και θα μπορέσει να ολοκληρώσει την απομόνωσή του στο σπίτι. Αυτό ανακοινώθηκε από τον Πρόεδρο της περιοχής και τον Περιφερειακό Υπουργό Υγείας. 

Η πανδημία του κοροναϊού κλέβει πολλές ζωές σε αυτούς τους μήνες, αλλά αυτό το είδος ειδήσεων είναι ελπιδοφόρο για όλους μας.

Πηγή:ilusionviajera