04/03/2021

Το μωρό καταφέρνει να νικήσει τον καρκίνο και να χτυπήσει το κουδούνι της ζωής

Η Lilian Grace Bordem γεννήθηκε σε άριστες συνθήκες υγείας, αλλά τον Σεπτέμβριο του 2019 οι γιατροί διέγνωσαν μια ανωμαλία στον εγκέφαλό της. Το μικρό κορίτσι είχε αναπτύξει καρκινικό όγκο στο νωτιαίο μυελό, οπότε υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία.

Παρόλο που οι γιατροί έδειξαν ελάχιστο προσδόκιμο ζωής, οι γονείς της ήταν πάντα θετικοί και την συνοδεύουν ανά πάσα στιγμή. Με το πέρασμα του χρόνου για τη θεραπεία της, το μικρό κορίτσι άρχισε να παρουσιάζει βελτιώσεις και τρεις εβδομάδες αργότερα οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι ο όγκος είχε εξαφανιστεί.

Οι γονείς της Lilian δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι το μικρό κορίτσι είχε τελικά αναρρώσει και ήταν πολύ ευγνώμονες σε όλους τους συγγενείς, τους φίλους και τους ξένους τους που τους βοήθησαν οικονομικά μέσω μιας καμπάνιας GoFundMe στην οποία μοιράστηκαν την ιστορία τους.

Σε μόλις 4 μήνες, ο Lilian κέρδισε τη μάχη κατά του καρκίνου και οι γονείς του τον γιόρταζαν με την παράδοση να χτυπάει το κουδούνι στο νοσοκομείο κάθε φορά που το έπαιρναν.

Η μητέρα του μοιράστηκε αυτήν την απίστευτη στιγμή στα κοινωνικά του δίκτυα και το βίντεο έγινε γρήγορα Viral. 

Ένα χειροκρότημα για την Lilian για το θάρρος της απέναντι σε αυτή τη φοβερή ασθένεια και τους γονείς της για να μην χάσουν την πίστη!

 

Πηγή:enteratedealgo