14/04/2021

Το διαφορετικό είναι ξεχωριστό: Σκυλάκι γεννήθηκε με κοντή σπονδυλική στήλη και κλέβει καρδιές

ΒΙΝΤΕΟ
Αυτή είναι η Τίλι, ένα μικρό, πανέξυπνο, ζωηρό και αξιολάτρευτο θιβετιανό σπάνιελ που έχει μια ιδιαιτερότητα. Η κοντή της σπονδυλική στήλη την κάνει να μοιάζει με ψωμάκι με πόδια. Ένα πανέμορφο σκυλάκι, δε νομίζετε;
Κανείς δεν πρέπει να κρίνει από την εξωτερική εμφάνιση. Αυτό το σκυλάκι υπενθυμίζει σε όλους ότι το να είσαι διαφορετικός… είναι ξεχωριστό! Όμως στο τέλος της ημέρας είμαστε όλοι μοναδικοί.

Αυτή είναι η Τίλι, ένα μικρό, πανέξυπνο, ζωηρό και αξιολάτρευτο θιβετιανό σπάνιελ που έχει μια ιδιαιτερότητα. Η κοντή της σπονδυλική στήλη την κάνει να μοιάζει με ψωμάκι με πόδια.

Η Τίλι γεννήθηκε με σύνδρομο βραχείας σπονδυλικής στήλης, μια σπάνια πάθηση όπου οι συμπιεσμένοι σπόνδυλοι της την κάνουν να μοιάζει σαν να μην έχει λαιμό και έχει ασυνήθιστα κοντή πλάτη.

Όταν η Άννα Μαρί Τζιανίνι γνώρισε το κουτάβι, ήξερε ότι είναι μοναδικό.

Όταν πήρε την Τίλι στην αγκαλιά της, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι κανείς δεν θα ήθελε ένα τόσο αξιολάτρευτο κουτάβι και από εκεί και πέρα θα φρόντιζε να μη νιώσει ποτέ ξανά ανεπιθύμητη.
Καθώς η Τίλι μεγάλωνε, η κοντή σπονδυλική στήλη της γινόταν πιο εμφανής, όμως αυτό δεν την εμπόδισε να κάνει ό, τι κάνουν οι άλλοι σκύλοι.

Τις περισσότερες φορές, η Τζιανίνι ξεχνά ότι η Τίλι είναι διαφορετική.

Οι μόνες φορές που το μικρό σκυλί χρειάζεται λίγη βοήθεια είναι να ανεβαίνει και να κατεβαίνει από τα έπιπλα, για τα οποία χρησιμοποιεί ειδικά σκαλάκια. Λόγω της δύσκαμπτης σπονδυλικής στήλης της, δεν μπορεί επίσης να γυρίσει το κεφάλι της ή να μασήσει.
Έτσι, η “μαμά” της, τής αφιερώνει χρόνο για απεριόριστα χάδια και μασάζ και η Τίλι φροντίζει πάντα να της δείχνει πόσο την αγαπά.
Για περισσότερα δείτε εδώ: https://www.instagram.com/tillythefriendlyloaf/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *