25/01/2021

Το άγαλμα του κ. Bean εγκαινιάστηκε στο Λονδίνο και όλοι θέλουν μια φωτογραφία

Εγκαίνια μιας βόλτας αφιερωμένης στους χαρακτήρες από την παιδική μας ηλικία
Τοποθετημένο στην πλατεία Leicester, όπου κάθε εβδομάδα συγκεντρώνονται περισσότεροι από 2,5 εκατομμύρια επισκέπτες, πριν από λίγες μέρες εγκαινιάστηκαν τα περίφημα χάλκινα αγάλματα των εννέα θρυλικών χαρακτήρων που αγαπάει ο καθένας.

Αυτό το κινηματογραφικό αξιοθέατο είναι ελεύθερο και δεν πρέπει να το παραλείψετε. Οι σκηνές στην πλατεία παρουσιάζουν τους χαρακτήρες από κλασσικές, σύγχρονες ταινίες και χαρακτήρες γνωστούς και αγαπημένους από τον καθένα.Υπάρχουν ακόμη και μερικά που έχουν μια μικρή επίδειξη το βράδυ.

“Ετοιμαστείτε να χορέψετε και να τραγουδήσετε, και να τραβήξετε μια selfie με τους αγαπημένους σας χαρακτήρες και τις κινηματογραφικές σκηνές. Από τα εικονικά Superheroes DC, Batman και Wonder Woman, Gene Kelly, Singin ‘στη Βροχή και την υπέροχη Mary Poppins, στο λαμπρό Bugs Bunny, την υπέροχη αρκούδα Paddington, τον άτυχο ήρωα κ. Bean και τους θρυλικούς κωμικούς Laurel και Hardy, υπάρχει κάτι για όλους να απολαύσουν. ”

Καθισμένος σε έναν πάγκο μπροστά από το άγαλμα του Σαίξπηρ είναι ο πιο αγαπημένος χαρακτήρας, του Rowan Atkinson, Bean “ντυμένος με το χαρακτηριστικό χαμόγελο και το κοστούμι του. Είναι ίσως το πιο δημοφιλές αξιοθέατο, καθώς οι θεατές παρατάσσονται μόνο για να τραβήξουν μια φωτογραφία μαζί του.

Εάν έχετε Spotify μπορείτε να συνοδεύσετε το ταξίδι σας στην περιοδεία.

Όταν μπείτε, ένας χάρτης σας καθοδηγεί για το πού βρίσκονται τα πρώτα αγάλματα. Κάθε ένα από τα 8 αγάλματα είναι ένα αφιέρωμα σε μια άλλη δεκαετία του κινηματογράφου από το 1920 μέχρι σήμερα.

Θα επισκεφθείτε αυτή τη νέα διαδρομή;

Πηγή: enteratedealgo