25/01/2021

Τζέισον Μομόα: Έστειλε δώρο την τρίαινα του Aquamam στον 7χρονο Ντάνι που παλεύει με τον καρκίνο

Όταιν οι σταρ έχουν ευαισθησίες 💖

Ένα πραγματικά συγκινητικό δώρο πρόσφερε ο Τζέισον Μομόα στον μικρό θαυμαστή του, Ντάνι Σίχαν ο οποίος δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο. (βίντεο)

Ένα πραγματικά συγκινητικό δώρο πρόσφερε ο Τζέισον Μομόα στον μικρό θαυμαστή του, Ντάνι Σίχαν ο οποίος δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Ο 7χρονος Ντάνι που διαγνώστηκε με μια σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου του εγκεφάλου το 2017, λατρεύει τον φανταστικό ήρωα Aquaman που έχει ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη ο 41χρονος Αμερικανός ηθοποιός.

Η πρώτη έκπληξη ήταν όταν τον προηγούμενο μήνα ο Τζέισον Μομόα επικοινώνησε ζωντανά με βιντεοκλήση μέσω Facetime με τον μικρό Ντάνι.


Ο Αμερικανός ηθοποιός μοιράστηκε το συγκινητικό στιγμιότυπο στον λογαριασμό του στο Instagram.

Εδώ και λίγες ώρες, όπως φαίνεται, μια καινούργια μεγάλη έκπληξη περίμενε τον 7χρονο Ντάνι, ο οποίος τις τελευταίες τρεις εβδομάδες έχει υποβληθεί σε καθημερινές χημειοθεραπείες. Ένα τεράστιο κουτί με την τρίαινα και άλλα παιχνίδια Aquaman έφτασε στο σπίτι της οικογένειας Σίχαν.

Η μαμά του Ντάνι, Νάταλι, δεν μπορούσε να περιγράψει τη χαρά του μικρού:«Ο Ντάνι συνήθως είναι πολύ ομιλητικός. Όμως μόλις έλαβε τα δώρα του έμεινε άφωνος από την έκπληξη» είπε χαρακτηριστικά

«Ντάνι, ανυπομονώ να πάμε βόλτα με τα δελφίνια! Με αγάπη, ο θείος Aquaman», έγραψε ο Τζέισον Μομόα στο σημείωμα που έστειλε με τα δώρα του.

Πηγή: protothema