25/10/2020

Τεστ νοημοσύνης: Μπορείς να λύσεις αυτήν την εξίσωση που το 97% των ανθρώπων αδυνατεί να βρει τη σωστή λύση;

Τεστ: Οι πράξεις των μαθηματικών δεν έχουν αποκλειστικό κοινό. Ορισμένοι άνθρωποι αγαπούν να λύνουν μαθηματικές πράξεις. Μάλιστα, αυτό ισχύει σε τέτοιο βαθμό, όπου μπορούν να αφιερώσουν πολλές ώρες. Από εκεί και πέρα, κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να λύσουν ούτε μία πράξη μαθηματικών. Όχι, επειδή δεν έχουν το μυαλό για να τις λύσουν, αλλά επειδή τις μισούν όσο τίποτα. Σε περίπτωση που ανήκετε στο στρατόπεδο εκείνων που τις αγαπούν, μπορείτε να δοκιμάσετε να λύσετε την ακόλουθη. Αναλυτικότερα:

Τεστ: Ακολουθεί ο γρίφος που καλείστε να βρείτε λύση

Οι μαθηματικές πράξεις είναι κάτι που είτε αγαπάς είτε μισείς. Πολλοί τους αρέσει να βάζουν σε λειτουργία ένα ελάχιστο παραπάνω τον εγκέφαλο τους για να τον ακονίσουν λύνοντας τεστ όπως αυτό που θα δούμε. Μπορείτε να βρείτε το αποτέλεσμα σε αυτή την εξίσωση; Σύμφωνα με την μαθηματική ιστοσελίδα που δημιούργησε την πράξη 97% των ανθρώπων δίνουν λάθος απάντηση.

View this post on Instagram

Το 97% των ανθρώπων δεν μπορεί να βρει την σωστή λύση

A post shared by Τι λες τώρα; (@tilestwra) on

Τεστ: Ακολουθεί η απάντηση του προβλήματος

Είναι ή 34 (σε κάθε μέρος δεξιά του ίσον προσθέτουμε το επόμενο άθροισμα αριστερά του ίσον) ή 45 (σε κάθε γραμμή πολλαπλασιάζουμε τον πρωτο προσθεταίο με τον 2ο προσθεταίο και στο γινόμενο προσθέτουμε τον πρωτο προσθεταίο)

Πηγή: enimerotiko