10/04/2021

Τα νεότερα για την μικρή Αναστασία! Οι παραισθήσεις, η ομαδική προσευχή και η ελπίδα

Όλα θα πάνε καλά!! Να ξυπνήσει κάποια στιγμή και αυτό να είναι ένα κακό όνειρο !!!! 🙏🙏🙏

Φανερά καταβεβλημένη, κυρίως ψυχολογικά, η Έρρικα Πρεζεράκου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα νεότερα για την πορεία της υγείας της 7χρονης Αναστασίας που πάσχει από μία σπάνια μορφή καρκίνου στο κεφάλι. Μία μάχη που ελπίζουμε όλοι πως θα την αναδείξει σε μεγάλη νικήτρια.

Όπως αποκάλυψε η θεία της, η Αναστασία κάθε 4  ώρες υποβάλλεται σε αυτή τη θεραπεία η οποία μόνο ανώδυνη δεν είναι. Όπως τόνισε η Έρρικα Πρεζεράκου, πολλές φορές η μικρή έχει παραισθήσεις από τα ισχυρά φάρμακα και μερικές φορές παραπονιέται ότι πονάει το χεράκι της.

Σε 3 εβδομάδες από τώρα θα υποβληθεί στην πρώτη μαγνητική τομογραφία ώστε οι θεράποντες γιατροί να διαπιστώσουν κατά πόσο καλά αντιδρά ο οργανισμός της στη θεραπεία και μέχρι τότε ο αγώνας που δίνει η Αναστσία είναι δύσκολος και σκληρός.

Όπως όμως τόνισε η Έρρικα Πρεζεράκου, η ομαδική προσευχή στην οποία κάλεσε η ίδια όλους τους διαδικτυακούς της φίλους στάθηκε ικανή ώστε να φτάσει σε εκείνη που βρίσκεται στο Χιούστον του Τέξας, όλη η θετική ενέργεια. Έτσι, η μικρούλα την επόμενη μέρα ξύπνησε λίγο καλύτερα. Κάτι που σημαίνει ότι όλοι μας, όπως είπε η Έρρικα, βοηθάμε την Αναστασία να βγει νικήτρια.

Να θυμίσουμε ότι η γνωστή παρουσιάστρια και γuμνάστρια πριν από λίγο καιρό οργάνωσε ολόκληρη εκστρατεία ούτως ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα ώστε η μικρούλα να καταφέρει να κάνει τη θεραπεία της για αυτή τη σπάνια μορφή καρκίνου.

Πηγή: mesogeiostv, diaforetiko