20/01/2021

Τα Κάλαντα όπως δεν τα έχετε ξανακούσει! -Οι απίστευτες μιμήσεις του Γιάννη Χατζόπουλου με Καρρά, Ρουβά, Βοσκόπουλο, Ρέμο, Παπακωνσταντίνου (βίντεο)

Viral έχει γίνει το βίντεο με τα διαφορετικά κάλαντα που μας τραγουδά ο τραγουδιστής Γιάννης Χατζόπουλος, μιμούμενος με μεγάλη επιτυχία τις φωνές μεγάλων τραγουδιστών.

 

«Όλα αυτά είναι προϊόν αρκετής μελέτης, αρκετού μόχθου, πολλές ώρες, έχω ακούσει έχω μελετήσει. Σίγουρα δεν ξύπνησα μια μέρα και είπα να κάνω μιμήσεις. Όλα ξεκίνησαν με το τραγούδι γιατί αυτή είναι η δουλειά μου και όσο μπόρεσα το εξέλιξα. Από μικρός είχα και μια έφεση σε αυτό, άκουγα φωνές και προσπαθούσα να τις πλησιάζω», είπε ο κ. Χατζόπουλος.

«Στις γυναικείες φωνές είναι πιο δύσκολο. Στις αντρικές υπάρχουν φωνές όπως του Αδαμαντίδη που έχουν δύσκολη προσέγγιση. Μπορείς να γδάρεις και το λαιμό σου, να έχεις πρόβλημα μετά. Οι ένρινοι τραγουδιστές είναι πιο εύκολοι γιατί είναι η τοποθέτηση στη μύτη», συνέχισε ο ίδιος κάνοντας μερικές μιμήσεις.

«Εργάζομαι σαν τραγουδιστής από 18 χρονών. Ο κόσμος έβλεπα ότι όταν έκανα χαβαλέ αντιδρούσε θετικά. Πριν πέντε χρόνια ξεκίνησα να κάνω μιμήσεις στο YouTube και τώρα έχω οργανωμένο κανάλι με μεγάλη εισροή κόσμου. Τους περισσότερους τραγουδιστές, έχω μεγαλώσει μέσα στα στούντιο και τις πίστες, και τους έχω γνωρίσει», ανέφερε κλείνοντας ο κ. Χατζόπουλος.

Απολαύστε τις πετυχημένες μιμήσεις του τραγουδιστή, που ανέβασε ο ίδιος στο κανάλι του στο Youtube και από τότε έχει γίνει viral.

iefimerida

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *