30/10/2020

Συνταξιούχοι και χαρούμενοι ταξιδεύουν σε 83 χώρες.

Θέλω έναν τέτοιο σύντροφο στη ζωή μου ?

Εσείς;

Η Debbie και ο Michael, 62 και 73 ετών αντίστοιχα, είναι ένα  ζευγάρι συνταξιούχων που αποφάσισε να ανακαλύψει τον κόσμο.

Μέχρι στιγμής, έχουν ήδη επισκεφτεί 83 χώρες. Η παγκόσμια περιοδεία τους ξεκίνησε το 2013, όταν αποφάσισαν να νοικιάσουν το σπίτι τους, να πουλήσουν τα υπάρχοντά τους  να συσκευάσουν τις τσάντες τους για να ξεκινήσουν το ταξίδι.

Προκειμένου να βελτιστοποιήσουν τους οικονομικούς πόρους που διαθέτουν, χρησιμοποιούν διάφορες ψηφιακές πλατφόρμες που τους παρέχουν πληροφορίες για την επίλυση του καταλύματος, των τροφίμων και των μεταφορών που τους οδηγεί στην περιπέτεια μιας ζωής.

Τα ταξιδιωτικά του σχέδια δεν σταματούν ποτέ. Μοιράζονται χαρούμενες στιγμές με φυλές της Αφρικής ή επισκέπτονται  τους μεγάλους ασιατικούς ναούς.

Και τι συνέβη στην καραντίνα από τον Covid-19; Λοιπόν, αποσύρθηκαν για να απολαύσουν μια καμπίνα που βρήκαν στο  Airbnb  στα βουνά της Μοντάνα και γράφουν ήδη ένα βιβλίο για τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ξέρουν πώς να είναι ευτυχισμένοι.

Εικόνες: Instagram

 

Πηγή:extremomundial