26/02/2021

Συναισθηματική στιγμή καταγράφεται όπου λέει αντίο στο μωρό της πριν το δώσει σε άλλη οικογένεια για υιοθεσία

Η ιστορία αρχίζει όταν η Hannah και ο φίλος της, Kaden Whitney, ήταν δυο μήνες μαζί , και αυτή έμεινε  έγκυος. Όλα συνέβησαν όταν αυτή η νεαρή γυναίκα ήταν μόλις 18 ετών . Η είδηση ​​ότι ήταν έγκυος ήρθε μόλις τελείωσε το γυμνάσιο. Ήταν εντελώς απροσδόκητο και οι δύο τους έμειναν πολύ έκπληκτοι επειδή ήταν πολύ νέοι και τώρα έπρεπε να σκεφτούν πώς θα αντιμετωπίσουν την άφιξη ενός νέου μέλους στην οικογένεια.

Και οι δύο είχαν προτείνει να δώσουν τον γιο τους για υιοθεσία επειδή αισθάνθηκαν ότι κανένας από αυτούς δεν ήταν διατεθειμένος να είναι γονέας αλλά η ιδέα παρέμεινε στον αέρα.

Αργότερα η Χάνα πήρε τρομερά νέα που έσπασαν  την καρδιά της: ο σύντροφός  της, Καντέν, ήταν ιεραπόστολος στην εκκλησία και  πέθανε ενώ κοιμόταν. Με αυτό το σκληρό χτύπημα και κοιτάζοντας σε μια απελπιστική κατάσταση, αυτή η νέα γυναίκα αποφάσισε να δώσει το μωρό για υιοθεσία , επειδή ήταν η καλύτερη λύση.

Στο βίντεο η Hannah λέει τα τελευταία της λόγια με την καρδιά της.

Όταν γεννήθηκε και μετά από 48 ώρες με το μωρό της, η νεαρή γυναίκα τον παρέδωσε σε μια νέα οικογένεια. Πριν από αυτό ήθελε να απαθανατίσει τη στιγμή και δημιούργησε μια καταγραφή που εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έδωσε το μικρό της για υιοθεσία . Αυτή η ηχογράφηση έγινε αποχαιρετισμός στον αγαπημένο γιο της  και είναι αδύνατο να μην συγκινήσει.

Η Hannah κατέστησε σαφές ότι το βίντεο που έχει καταγράψει έχει ήδη ανέβει στα κοινωνικά δίκτυα και έχει δημιουργηθεί για το μωρό της, έτσι ώστε να γνωρίζει ότι ο λόγος για την εγκατάλειψή του για υιοθεσία  είναι σαφές ότι έγινε από αγάπη γι ‘αυτόν. Στην πραγματικότητα, αυτή η νεαρή γυναίκα διευκρινίζει ότι ο γιος της δεν θα έχει ποτέ την αίσθηση ότι “τον εγκατέλειψε” ή ότι δεν το θέλει, διότι με αυτό το βίντεο θέλει να αντικατοπτρίζει την αγάπη που αισθάνεται γι ‘αυτόν.

Τελικά, τρία χρόνια μετά τη λήψη της απόφασης για υιοθεσία στον γιο της, η Hannah είναι ένα ενεργό μέρος της ζωής του, δεδομένου ότι αυτή είναι η μπέιμπι σίτερ αυτού του μικρού . Έχουν μια όμορφη σχέση και οι γονείς που το υιοθέτησαν αποφάσισαν ότι αυτό το μωρό θα γνωρίζει πάντα ποια είναι η πραγματική μητέρα του.

Αυτή η νεαρή γυναίκα έπρεπε να πάρει μια σκληρή απόφαση αλλά ενήργησε σωστά όταν επέλεξε να μείνει ενεργά στη ζωή του παιδιού της. Είναι μια πολύ συγκινητική ιστορία που έχει μαλακώσει τις καρδιές πολλών ανθρώπων.

 

Πηγή:yotengovoz