20/01/2021

Συγκλονίζει νεαρός Αρμένιος: Τα παιδιά στο Ναγκόρνο Καραμπάχ τρώνε βόμβες για πρωινό – Εσείς τι φάγατε σήμερα;

Το γύρο του twitter κάνει ένα συγκλονιστικό βίντεο ενός νεαρού άνδρα από το Ναγκόρνο Καραμπάχ, ο οποίος λέει λιτά και απέριττα την αλήθεια: «Τα παιδιά στο Αρτσάχ τρώνε βόμβες για πρωινό».«Εσείς τι φάγατε σήμερα, μήπως αβγά;»

Σε έξαλλη κατάσταση o νεαρός από το Αρτσάχ, ή αλλιώς Ναγκόρνο – Καραμπάχ όπως είναι γνωστή ανα την υφήλιο η περιοχή που αποτελεί το μήλον της έριδος ανάμεσα στην Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν, μιλά στον κόσμο με έναν ωμό, αλλά πέρα για πέρα αληθινό τρόπο για την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στη γενέτειρά του.

«Εσείς τι φάγατε σήμερα, μήπως αβγά; Απολαύστε το πρωινό σας ή μήπως δεν μαγείρεψε η μαμά; ρωτάει τους χρήστες στο twitter σε έναν ιδιαίτερο δηκτικό και ειρωνικό τόνο.

«Οι περισσότεροι από εσάς δεν έχουν καν ιδέα που βρίσκεται το Αρτσάχ» λέει και προσθέτει μεταξύ άλλων: «Τα παιδιά στο Αρτσάχ παντως τρώνε βόμβες για πρωινό» τονίζοντας ότι αυτό είναι ένα γεγονός το οποίο μάλλον δεν ενδιαφέρει και πολύ τον …κόσμο γιατί δεν είναι ακόμα trend στο twitter, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων: «Μόνο αν ένα κτίριο πέσει πάνω σας θα καταλάβετε γιατί ακριβώς σας μιλάω» λέει χαρακτηριστικά.

Ο άνδρας αναφέρει ότι οι Αρμένιοι γνωρίζουν πολύ καλά από πόλεμο γιατί τον έχουν βιώσει και δεν είναι τυχαίο που μπορούν να αισθανθούν τι γίνεται και στο Λίβανο. Δεν διστάζει να υπογραμμίσει ότι αυτή τη στιγμή το Ναγκόρνο Καραμπάχ τρομοκρατείται τόσο από το Αζερμπαϊτζάν όσο από την Τουρκία, αλλά ότι αυτό είναι ένα θέμα το οποίο δεν προβάλλεται αρκετά.

Δείτε το βίντεο από το twitter:

Πηγή: dikaiologitika