24/10/2020

Σπάνια δίδυμα εντυπωσιάζουν τον πλανήτη με τις μοναδικές εμφανίσεις τους

Κάποια πράγματα δεν χρειάζεται να είναι πολύχρωμα για να είναι αξιομνημόνευτα. Αυτό αποδεικνύεται ακόμη μια φορά, από τα παρακάτω δίδυμα αλμπίνο.

Παρακάτω θα μάθετε για τη Λάρα και τη Μάρα Μπάουγορ. Τα κορίτσια είναι το επίκεντρο ενός φωτογραφικού έργου με το όνομα: «Σπάνια Λουλούδια». Ο φωτογράφος Βινίσιους Τερρανόβα, αποκαλύπτει την ιδιαίτερη ομορφιά τους μέσα από ξεχωριστές φωτογραφίες.

Οι πιθανότητες να γεννηθεί ένα παιδί με αλμπινισμό, είναι 1 στις 17.000! Οπότε, είναι σχεδόν αδύνατο να γεννηθούν δίδυμα αλμπίνο.

© cargocollective.com

Με την μαγευτική τους εμφάνιση, δεν αποτελεί έκπληξη πως τα 12χρονα κορίτσια έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρων πολλών διάσημων φωτογράφων. Οι νεαρές κατάγονται από μια συνηθισμένη οικογένεια της Βραζιλίας.

© cargocollective.com

Τα δίδυμα έχουν ήδη καταφέρει να γίνουν μοντέλα για διάφορες μάρκες και περιοδικά μόδας.

Η Λάρα και η Μάρα έχουν μια ακόμη αδερφή, την Σεϊλά, που δεν έχει αλμπινισμό.

© lara_mara_sheila

Τα κορίτσια μοιάζουν μεταξύ τους, με μόνη διαφορά το χρώμα του δέρματος. Το αποτέλεσμα είναι αρκετά ιδιαίτερο, κοιτώντας τις φωτογραφίες.

«Αυτά τα κορίτσια εκφράζουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο πόσο διαφορετική, μεγαλοπρεπή και τέλεια ομορφιά μπορεί να έχουν», λέει ο Βινίσιους. Είναι δύσκολο να διαφωνήσουμε μαζί του!

Photographer:[Vinicius Terranova]

Πηγή: tilestwra

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *