13/04/2021

Πρόωρο μωρό που γεννήθηκε με μέγεθος μιας φιγούρας Superman 12 ιντσών τα κατάφερε και φωτογραφίζεται σε κάθε γενέθλια με τον υπερήρωά του!!

Ένα πρόωρο μωρό, με μέγεθος μιας φιγούρας του Σούπερμαν, έκανε μια θαυματουργή ανάρρωση – και τώρα “γιορτάζει” με τον ήρωά του δίπλα του.

 

Ο Logan Ray γεννήθηκε  23 εβδομάδων, με βάρος μόλις 1,5 κιλά, έχοντας το ίδιο ύψος με μια μικροσκοπική φιγούρα Superman 12 ιντσών.

Οι γιατροί είπαν στους γονείς του να προετοιμαστούν για το χειρότερο, αλλά όπως και το παιχνίδι του (superman) ο μικρός Λόγκαν ήταν μαχητής.

Mε κάθε εβδομάδα  που περνούσε το πρόωρο μωρό μεγάλωνε και μεγάλωνε και μετά από 105 ημέρες στο Randall Children’s Hospital στο Πόρτλαντ του Όρεγκον, γύρισε σπίτι του.

Η μαμά του, Val, 34 χρονών, τραβάει φωτογραφίες του αγοριού με την ίδια κούκλα Superman κάθε χρόνο για να υπενθυμίζει σε όλους πόσο τα έχει καταφέρει ως τώρα.

«Είναι ο ίδιος ένας μικρό υπερήρωας. Ακόμα κι όταν είχε βάρος μισό κιλό τον ονόμασα μικρέ μου «σκληρέ άντρα». ”

Ακόμα και σήμερα, ο γιατρός στέλνει μηνύματα στην Val στο Facebook, ρωτώντας πώς τα πάει ο μικρός «σκληρός άντρας».

Μετά τη γέννηση οι νοσοκόμες πρότειναν να τον φωτογραφήσουν με κάτι δίπλα του που θα έδειχνε το μέγεθός του, οπότε η Val ζήτησε από τον σύζυγό της Ρομπ να πάει να πάρει κάτι.

«Του είπα να διαλέξει κάτι που νόμιζε ότι θα ήταν κατάλληλο, όπως μια κούκλα που θα μπορούσαμε να απολυμάνουμε και να την βάλουμε μέσα στον θάλαμο.

«Μου τηλεφώνησε και είπε “Σούπερμαν”; Σκέφτηκα οτι θα ήταν τέλειο! ”

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η Val διαγνώστηκε με θέματα στον τράχηλο, μια ιατρική κατάσταση όπου ο τράχηλος μειώνεται και ανοίγει πρόωρα, προκαλώντας συχνά στις γυναίκες αποβολή.

«Οι γιατροί είπαν στον Rob και σ’εμένα οτι θα μας έστελναν σπίτι για να αποβάλλω.

«Και ο Ρομπ κι εγώ κοιτάξαμε τον γιατρό και είπαμε« δεν θα πάμε πουθενά,είτε τον έχουμε αύριο είτε σε τέσσερις μήνες από τώρα, θα μέινουμε στο νοσοκομείο »

“Για να είμαι ειλικρινής, είναι απίστευτη – δεν παραπονέθηκε καθόλου.”

Μετά τη γέννηση, ο μικρός Λόγκαν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολλές σοβαρές επιπλοκές.

Ενάντια στις πιθανότητες, τα κατάφερε και επέστρεψε στην οικογένειά του μετά από 105 μέρες στο νοσοκομείο για να γιορτάσει τα πρώτα του Χριστούγεννα στο σπίτι του στο Bend του Όρεγκον.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, ο Λόγκαν είναι ένα υγιές και χαρούμενο μικρό παιδί χωρίς προβλήματα υγείας και εξακολουθεί να έχει μαζί του τον υπεράνθρωπο του για να γιορτάζει κάθε γενέθλια μαζί του.

«Είναι απλώς ένα απίστευτο μικρό παιδί. Πολλά από αυτά τα μωρά που γεννήθηκαν στις 23 εβδομάδες έχουν τόνους προβλημάτων υγείας, αλλά ο Λόγκαν… είναι ένα έξυπνο μικρό παιδί, είναι πραγματικά το μικρό μου αγόρι, ”

Πηγή: goodnewsnetwork