30/11/2020

Που μπορεί να φτάσει μια μητέρα για τον γιο της που αγαπά το ποδόσφαιρο

Η αγάπη μιας μητέρας μπορεί να κάνει θαύματα (Βίντεο)

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ

Η λέξη «μητέρα» είναι ιερή. Κανένας δεν μπορεί να την πει χωρίς να την αισθάνεται και όταν την λες αμέσως δημιουργείται ένα αίσθημα αγάπης και ασφάλειας. Κι αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχουν μητέρες που την έκαναν ιερή αυτή τη λέξη. Μητέρες που αγαπούν ανιδιοτελώς και κάνουν τα πάντα για τα παιδιά τους.

Η Ελίφ Ισλέκ είναι μητέρα τριών παιδιών . Ο 11χρονος γιος της Ομέρ αγαπούσε σαν τρελός το ποδόσφαιρο. Η μητέρα του δεν μπορούσε να αδιαφορήσει για κάτι τέτοιο. Έτσι έκανε μια πράξη που θα έδινε χαρά σε αυτόν αλλά και σε δεκάδες ακόμα για πολλά χρόνια. Ίδρυσε ομάδα ποδοσφαίρου!

Η Düziçi Demirspor FC λοιπόν έγινε γεγονός και τα παιδιά της πόλης Ντουζίτσι βρήκαν την δική τους στέγη για να ακολουθήσουν τα όνειρά τους. Η ομάδα έγινε αμέσως ιδιαίτερα δημοφιλής στην περιοχή και απ’ ότι φαίνεται η δουλειά που γίνεται είναι καλή, αφού έχει στείλει μερικά παιδιά στα τμήματα υποδομής των μεγάλων ομάδων.

Όσον αφορά στην Ελίφ και την διπλή της ιδιότητα δηλώνει η ίδια «αγαπώ όλα τα παιδιά στην ομάδα. Με βλέπουν περισσότερο σαν τη μητέρα τους. Είμαι περισσότερο μητέρα τους, παρά πρόεδρος της ομάδας». Η αγάπη μιας μητέρας μπορεί να κάνει θαύματα.

e-daily

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *