01/03/2021

Περάστε τη νύχτα σε ένα διαφανές γυαλί igloo στη Φινλανδία κοιτάζοντας τα βόρεια φώτα

Αν ακούτε τη λέξη ιγκλού, είναι πιθανό ότι αλληλεπιδράτε αμέσως με τους Εσκιμώους, το χιόνι και το κρύο. Αλλά τι γίνεται αν αλλάξουμε αυτή την έννοια; Μιλάμε για ένα πολύ πιο ρομαντικό: ένα γυαλί igloo στη Φινλανδία που σας επιτρέπει να κοιμάστε κάτω από το συναρπαστικό θέαμα του Northern Lights.

Τα ιγκλού είναι κυκλικά σπίτια που κατασκευάζονται με τούβλα πάγου. Σε αυτή την περίπτωση, το υλικό αλλάζει στο γυαλί, αφού είναι ένα πιο σύγχρονο υλικό και έχει κάποια πλεονεκτήματα. Το καλύτερο; Πρόκειται για μια πολύ πιο πολυτελή επιλογή.

Η δαπάνη της νύχτας σε ένα γυάλινο ιγκλού είναι ήδη δυνατή

Στη μέση των φινλανδικών δασών βρίσκουμε αυτά τα υπέροχα ιγκλού γυαλιού. Περιβάλλεται από χιόνι , στη μέση του πουθενά. Ωστόσο, το καλύτερο από όλα δεν έχει καμία σχέση με αυτό, αλλά η δομή του είναι ένα εντελώς διαφανές γυάλινος θόλος.

Αυτό το γυαλί έχει σχεδιαστεί ειδικά για να λειτουργεί ως θερμομονωτικός, έτσι ώστε να παραμείνετε πάντα ζεστός. Δηλαδή, ανεξάρτητα από το πόσο κρύο μπορείτε να αισθανθείτε έξω, μέσα σε κάθε στιγμή θα νιώσετε άνετα. Με απόλυτη θέα προς τα έξω, είναι μια ρομαντική και τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τον βόρειο ουρανό.

Κατά το σούρουπο, μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την αστεροειδή εμφάνιση του ουρανού, καθώς και τα βόρεια φώτα που συνήθως συναντώνται στην περιοχή.

Κατά την αυγή, μπορείτε επίσης να έχετε μια  όμορφη θέα. Οι περιοχές που περιβάλλουν την ιγκλού αξίζουν επίσης μια βόλτα. Από εδώ μπορείτε να χαθείτε στο δάσος, να πάτε στη λίμνη και να απολαύσετε  τα άγρια ​​ζώα που υπάρχουν γύρω από το μέρος. Πολλές είναι οι αλεπούδες και οι πολικές αρκούδες που μπορεί κανείς να δει κοντά.

 

Πηγή:ilusionviajera