06/03/2021

Πήρε για πλάκα στους γονείς τεράστιο σταυρόλεξο με 28.000 λέξεις σε 90.000 κουτάκια και το έλυσαν

Ένας χρήστης του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης Reddit πριν μερικά χρόνια έκανε δώρο στους γονείς του ένα σταυρόλεξο για να περνάνε την ώρα τους.

Μόνο που επρόκειτο για ένα πραγματικά τεράστιο σταυρόλεξο, που τους πήρε λίγο παραπάνω χρόνο για να το τελειώσουν, αλλά τελικά τα κατάφεραν.

«Πριν χρόνια, αγόρασα στους γονείς μου το μεγαλύτερο σταυρόλεξο στον κόσμο για πλάκα» λέει ο χρήστης blkdrgn42 στην ανάρτησή του.

«Για να νικήσουν την πλήξη μέσα στην καραντίνα, οι γονείς μου ξεκίνησαν τελικά το σταυρόλεξο τον περασμένο Απρίλη» εξηγεί ο blkdrgn42.

«Σήμερα, το τελείωσαν. Είναι 213×213 εκατοστά, έχει 28 χιλ. λέξεις και 90 χιλ. τετράγωνα» εξηγεί ο χρήστης του Reddit για τον άθλο των γονιών του να λύσουν το σταυρόλεξο.

«Τώρα πρέπει να ελέγξεις μία-μία τις λέξεις για να δεις εάν είναι σωστές» σχολίασε με χιούμορ κάποιος που διάβασε τη viral ανάρτηση.

«Το ξέρω, αυτό ακριβώς μου είπαν και οι γονείς μου» έσπευσε να απαντήσει ο blkdrgn42.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Years ago, i bought my parents the worlds largest crossword as a joke. To alleviate boredom while following lockdown procedures, they started working on it last April-ish. Today, they finished it. 7’x7′, or 213cm x 213cm. 28,000 clues, over 90,000 squares. from nextfuckinglevel

sputniknews