27/11/2020

Ο Quaden Bayles θα εκπληρώσει το όνειρο να πάει στη Disneyland επειδή τα καλά είναι περισσότερα…

Πέρασε μια  από την ίσως  χειρότερη μέρα της ζωής του και έχει την υποστήριξη χιλιάδων ανθρώπων.

Ο Quaden Bayle είναι ένα αυστραλιανό παιδί που πάσχει από μια ασθένεια γνωστή ως achondroplasia .

Η μητέρα του, Yarraka Bayle, διηγείται μέσω μιας συνέντευξης για τα κοινωνικά δίκτυα πως μια μέρα που τον πήρε από το σχολείο, τον είδε να περάσει από μια από τις πιο πικρές στιγμές της ζωής του και άρχισε να καταγράφει το γιο της όταν άρχισε να λέει ότι Θα έδινε ένα σχοινί στο λαιμό να πεθάνει και δεν ήθελε να ζήσει πια.

“Αυτό είναι αυτό που κάνει ο εκφοβισμός”, σχολίασε στην ηχογράφηση, όπου ακούστηκε επίσης ο Quaden λέγοντας ότι ήθελε να τερματίσει τη ζωή του.

Το βίντεο έγινε viral   και σύντομα προσωπικότητες όπως ο Hugh Jackman (Logan / Wolverine) και ο Mark Hamill έστειλαν μηνύματα υποστήριξης στο αγόρι.

Ο Τζάκμαν είπε στον Quaden ότι “είσαι ισχυρότερη από ό, τι νομίζεις και πρέπει όλοι να είμαστε πιο ευγενικοί σε άλλους”.

Το βίντεο όπου ο Quaden φαίνεται να κλαίει διαρκεί περίπου 6 λεπτά και είναι δύσκολο να to παρακολουθήσεις. Η μαμά του σχολίασε:

«Μόλις πήρα το γιο μου από το σχολείο και θέλω όλοι – γονείς, δάσκαλοι, εκπαιδευτικοί – να δουν την επίδραση του εκφοβισμού. Καθημερινά συμβαίνει κάτι. Κάθε μέρα ένα νέο επεισόδιο, ένας νέος εκφοβισμός, ένα άλλο ψευδώνυμο, μια άλλη πρόκληση, θα μπορούσατε να εκπαιδεύσετε τα παιδιά σας, τις οικογένειές σας, τους φίλους σας, ώστε να μην συμβεί πια; »

Σύντομα τα μηνύματα υποστήριξης δεν έπαψαν να έρχονται από το Twitter μέχρι που έφτασε με τον κωμικό Brad William, ο οποίος επίσης πάσχει από την ίδια κατάσταση. Σε λίγες ώρες έθεσε περίπου 130.000 δολάρια, έτσι ώστε το αγόρι και η οικογένειά του να πάνε για διακοπές στη Disneyland και άφησαν το πικρό ποτό στην άκρη.

“Αυτό δεν είναι μόνο για τον Quaden, αυτό είναι για καθέναν που έχει κακοποιηθεί στη ζωή του και είχε πει κάποτε ότι δεν ήταν αρκετά καλό”, γράφει στη σελίδα από όπου τα χρήματα τέθηκαν.

Ας δείξουμε στον Quaden ότι δεν είναι μόνος του, μοιράστε το έτσι ώστε περισσότεροι άνθρωποι να συνεχίσουν να βλέπουν αυτές τις καλές ενέργειες και να συνεχίσουν να αποδεικνύουν ότι τα καλά είναι περισσότερα.

 

Πηγή:enteratedealgo