25/11/2020

Ο Michael Jordan ανοίγει νοσοκομεία για άτομα με χαμηλό εισόδημα

Αυτά τα σπουδαία νέα αξίζει να επικροτήσουμε και να θαυμάσουμε, καθώς ο παίκτης του ΝΒΑ έχει ανοίξει επίσημα το πρώτο από τα δύο ιατρεία που θα προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες υγείας σε άτομα με χαμηλό εισόδημα στην πόλη Charlotte της Βόρειας Καρολίνας των ΗΠΑ. .UU

Παρόλο που η κλινική είχε κόστος 7 εκατομμυρίων δολαρίων, ο Μιχαήλ Ιορδάνης δήλωσε ότι έδωσε τα χρήματα με ευχαρίστηση, επειδή είναι πολύ ευγνώμων για όλη τη στήριξη που είχε από τους οπαδούς του.

“Αυτό είναι κάτι πολύ συναισθηματικό για μένα, το να μπορώ να δώσω πίσω στην κοινότητα που με υποστήριξε όλα αυτά τα χρόνια είναι πολύ παρήγορο” – σχολίασε στην Ιορδανία κατά την ομιλία του.

“Τα χρήματα δεν είναι ένα πρόβλημα για μένα. Είναι η δέσμευση να κάνουμε τη διαφορά και να έχει αντίκτυπο στην κοινότητα και ότι στο μέλλον θα έχει αντίκτυπο στην πόλη της Σαρλότ ». – Πρόσθεσε.

Η οικογενειακή κλινική Michael Jordan δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Novant Health, ένα κέντρο στο οποίο η Ιορδανία και οι Hornets είχαν προηγουμένως δωρίσει 750.000 δολάρια τα προηγούμενα χρόνια   και βρίσκονται στη Δυτική Σαρλόττα.

Η κλινική στοχεύει να εξυπηρετήσει άτομα που δεν διαθέτουν ιατρική ασφάλιση και αναμένεται ότι θα θεραπευθούν πάνω από 350.000 ενήλικες και παιδιά κατά τα πρώτα 5 χρόνια.

Ο Sharelle Blake, ένας γείτονας κλινικής που επίσης παρευρίσκεται εκεί, δήλωσε στο Fox 46 ότι “αυτή είναι μια μεγάλη ευλογία για την περιοχή Camp Greene. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ζουν εδώ που έχουν χαμηλό εισόδημα και δεν έχουν καμία ασφάλιση υγείας. Υπάρχουν παιδιά εδώ που χρειάζονται ανοσοποίηση για να πάνε στο σχολείο και δεν έχουν ασφάλιση, δεν έχουν καμία μορφή ».

Αναμένεται ότι σε λίγα χρόνια, η δεύτερη κλινική θα αρχίσει να λειτουργεί στην ανατολική πλευρά της πόλης του Σαρλότ.

Αναμφισβήτητα, ο Michael Jordan έκανε μια μεγάλη χειρονομία ταπεινότητας για να βοηθήσει αυτούς που έχουν ανάγκη στην κοινότητά του. Συγχαρητήρια και ευχαριστούμε πολύ! 

Πηγή:enteratedealgo

 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας: