19/01/2021

Ο σκύλος που εισέβαλε σε ένα γήπεδο υιοθετήθηκε από έναν ποδοσφαιριστή. Έβαλε ένα γκολ στην καρδιά του(Βίντεο-Εικόνες)

Αδέσποτος σκύλος διακόπτει επαγγελματικό αγώνα ποδοσφαίρου στη Βολιβία και υιοθετείται από παίκτη που τον μετέφερε εκτός γηπέδου

Ο αδέσποτος σκύλος διακόπτει έναν αγώνα ποδοσφαίρου, υιοθετείτε από έναν παίκτη που τον έβγαλε έξω από το γήπεδο

Οι οπαδοί του ποδοσφαίρου λένε ότι μερικές φορές απλά θέλουν να μπουν στο γήπεδο και να δείξουν στους παίκτες πώς γίνεται. Αυτά τα συναισθήματα εμφανίζονται συχνά σε ανθρώπους που παρακολουθούν έναν αγώνα ποδοσφαίρου από τον καναπέ κατά τη διάρκεια μιας έκρηξης, αλλά ας αφήσουμε το παιχνίδι στους επαγγελματίες, εκτός εάν αυτός που θέλει να βοηθήσει είναι ένας σκύλος.

Αυτό το αδέσποτο σκυλί αποφάσισε να πάρει τη μοίρα της γηπεδούχου ομάδας του στα δικά του πόδια κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ των The Strongest και Nacional Potosí στο Στάδιο Hernando Siles στο La Paz της Βολιβίας, στις 24 Δεκεμβρίου. μερικές από τις καλύτερες στιγμές της δόξας. Ο σκύλος έτρεξε χαρωπά με ένα κλεμμένο παπούτσι ποδοσφαίρου στο στόμα του και έλαβε μερικά χάδια στην κοιλιά του από παίκτες στο γήπεδο πριν μεταφερθεί έξω από το γήπεδο από έναν παίκτη της γηπεδούχου ομάδας, Ραούλ Κάστρο.

Το σκυλάκι αργότερα ονομάστηκε Cachito που όχι μόνο κέρδισε τις καρδιές των οπαδών, αλλά ήταν τύχη για την γηπεδούχο ομάδα καθώς κέρδισε τον αγώνα Παραμονής Χριστουγέννων 3-0. Δυστυχώς, η ιστορία του δεν τελειώνει εδώ, αν και στο τέλος, είναι κάτι περισσότερο από ευχάριστο από το σκύλο που διαπραγματεύτηκε (εκτός αν αυτό ήταν το σχέδιό του).

Έτρεχε για τρία λεπτά ενώ κρατούσε στο στόμα του το παπούτσι του τερματοφύλακα
Ο σκύλος με το όνομα “Cachito” αρνήθηκε να εγκαταλείψει τη στιγμή της δόξας του και αντιμετώπισε τις προσπάθειες των παικτών να τον κατακλύζουν με χάδια.
Ένας παίκτης από την γηπεδούχο ομάδα, ο Raúl Castro, τελικά έπιασε το σκυλάκι και τον έβγαλε από το γήπεδο.
Δυστυχώς, λίγες μέρες μετά τον αγώνα, ο σκύλος βρέθηκε σε κακή κατάσταση αφού χτυπήθηκε από κάποιο όχημα.
Ο σκύλος διασώθηκε από ένα τοπικό καταφύγιο και ανακάμπτει σιγά σιγά.
Αφού άκουσε τα νέα, ο Ραούλ Κάστρο, ο οποίος είχε συνοδεύσει τον Κάτσιτο έξω από το γήπεδο, αποφάσισε να τον υιοθετήσει μόλις επιστρέψει από το επόμενο παιχνίδι.

Ο σκύλος Cachito έχει σήμερα ένα νέο σπίτι αφού πήρε ένα παπούτσι και διέκοψε έναν επαγγελματικό αγώνα. Τα αστεία του κατέληξαν να αλλάξουν τη ζωή του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *