18/01/2021

Ο Ρώσος καλλιτέχνης χρησιμοποιεί μια αρχαία τεχνική για να μετατρέψει τους τοίχους σε τέχνη και το αποτέλεσμα είναι πανέμορφο

Φτιαγμένα με μια αρχαία τεχνική!

 

Ο Ρώσος καλλιτέχνης Goga Tandashvili είναι κύριος της τέχνης, δημιουργώντας  σκηνές εμπνευσμένες από τον φυσικό κόσμο. Σκεφτείτε πτηνά μακρυά, λουλούδια και πολυτελή φύλλα φτέρης. Οι σκηνές συνδυάζονται τέλεια με το περιβάλλον τους, πράγμα που σημαίνει ότι η διακόσμηση του σπιτιού σας γίνεται πραγματικά ένα όμορφο κομμάτι της ιμπρεσιονιστικής τέχνης.  Ο Γόγκα είναι επίσης ζωγράφος και αυτό συναντά στα γλυπτά του. Σχεδιάζει τον τοίχο και στη συνέχεια προσθέτει υλικό στην κορυφή των γραμμών για να δημιουργήσει το 3D εφέ, φέρνοντας τους εσωτερικούς χώρους με ζωντανές υφές και περιγράμματα.

Αλλά πώς το κάνει; “Χρησιμοποιώ ένα διαφορετικό εργαλείο ανάλογα με το καλλιτεχνικό πρόβλημα: μαχαίρια, κόπτες, σμίλες, μαχαίρια παλετών, είπε στον  Bored Panda. “Η επιλογή του υλικού καθορίζεται επίσης από το έργο, για το εσωτερικό που εργάζομαι με γύψο μίγματα, αυτό είναι το παλιό υλικό που έχει αποδειχθεί για αιώνες. Αν υπάρχει ανάγκη για εργασία από χαλκό, γρανίτη, μάρμαρο, χάλυβα και ούτω καθεξής, τότε θα μπορούσα να το κάνω αυτό ».

“Ενδιαφέρομαι πρωτίστως για την καλλιτεχνική εικόνα και το υλικό είναι δευτερεύον, αν και προσθέτει χαρακτήρα στο έργο. Ζωγραφίζω επίσης, αυτή είναι η πρώτη μου αγάπη. Ήρθα στη γλυπτική από τη ζωγραφική και είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να την μετατρέψω σε ανάγλυφα. ”

Αυτός είναι ο Γκόγκα Ταντάσβιλι

Κάνει τα συνηθισμένα τείχη εξαιρετικά προσθέτοντας μια καλλιτεχνική πινελιά

 Ο Γκόγκα χρησιμοποιεί μια αρχαία τεχνική

Τα έργα του εμπνέονται από το ύφος του σχεδίου

Πηγή: Bored Panda / Επιμέλεια filoitexnisfilosofias