26/02/2021

Ο παππούς ζητά βοήθεια στο διαδίκτυο για να πουλήσει τις όμορφες δημιουργίες του.

Οι άνθρωποι έμειναν  ευχαριστημένοι με τα έργα του και τώρα λαμβάνει παραγγελίες ακόμη και από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Don Ramón είναι 70 ετών και για λίγο ήταν πολύ απογοητευμένος και λυπημένος γιατί δεν μπορούσε να πουλήσει τα χειροποίητα παιχνίδια του. Ευτυχώς,  μια νεαρή γυναίκα με μεγάλη καρδιά που  τον βοήθησε να προωθήσει τα έργα  του στα κοινωνικά δίκτυα, ώστε όλοι να γνώριζαν το έργο του.

 Οι παππούδες βρισκόταν στην πατρίδα τους και απολαμβάνουν τη χρυσή εποχή τους, ωστόσο πολλοί από αυτούς δεν μπορούν να το κάνουν εξαιτίας έλλειψης πόρων ή οικογένειας και επομένως παρά το γεγονός ότι οι ηλικιωμένοι έχουν την  ανάγκη να συνεχιστεί η εργασία, να προχωρήσει.

Στην περίπτωση του Ramón Rojas, είναι ένας παππούς που είναι αφιερωμένος στη δημιουργία χειροποίητων ξύλινων επίπλων για κούκλες, έχει τη θέση του έξω από ζωολογικό κήπο που βρίσκεται στο Chilpancingo, Guerrero, Μεξικό.

Ο Don Ramón έγινε 35 χρόνια ξυλουργός και ό, τι ξέρει το έμαθε μόνος του, είχε  πάντα κίνητρο να κατασκευάζει  παιχνίδια για τις κόρες του και απλώς ήθελε να τις βλέπει ευτυχισμένες. 

Ωστόσο, η επιχείρησή του δεν πήγαινε καλά και περισσότερο από το να κερδίσει χρήματα, κέρδισε μόνο αγωνία και θλίψη. Ευτυχώς, μια νέα γυναίκα αποφάσισε να καθίσει μαζί του μια μέρα, να ακούσει την ιστορία του και να του δώσει ένα χέρι για να ενισχύσει την επιχείρησή του.

Η Fernanda Valle περπατούσε κοντά στον ζωολογικό κήπο όταν είδε τον Don Ramon να κάθεται και να κοιτάει χαμένος στον ορίζοντα. Όταν είδε τα προϊόντα του  έμεινε ενθουσιασμένη  και αποφάσισε να μιλήσει μαζί του. Βλέποντας ότι οι πωλήσεις του Ramón δεν ευημερούσαν, προσφέρθηκε να δημοσιεύσει το έργο του στο Διαδίκτυο για να παρακινήσει τους ανθρώπους να τον βρουν και να αγοράσουν το προϊόν του.

Η νεαρή γυναίκα έγραψε ένα μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα και δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών για να δουν  τα όμορφα έπιπλα που κάνει ο Don Ramon.

Αν και ο Don Ramón δεν είχε πολύ μεγάλη ελπίδα ότι η δημοσίευση της Fernanda θα λειτουργούσε, ευχαρίστησε την καλή της πρόθεση από την καρδιά του.

Αυτό που δεν γνώριζε ο Ramón είναι ότι τα κοινωνικά δίκτυα είναι το καλύτερο εργαλείο, αλλά το πιο ισχυρά για την τόνωση των επιχειρήσεων. Χιλιάδες άνθρωποι μοιράστηκαν τις εικόνες του  και εκατοντάδες έκαναν παραγγελίες  για να αγοράσουν τα προϊόντα του

.Ο Don Ramon έγινε  τόσο επιτυχημένος που έλαβε ακόμη και αιτήματα για να στείλει έπιπλα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Don Ramón θα μπορούσε τελικά να δει τους καρπούς της σκληρής δουλειάς του να αμείβετε   και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσει να λαμβάνει περισσότερα αιτήματα για τη δημιουργία επίπλων.

Μοιραστείτε το μεγάλο ταλέντο σας και βοηθήστε τους εργατικούς ανθρώπους.

 

Πηγή:enteratedealgo