18/04/2021

Ο Λεωνίδας Κακούρης ποζάρει με τιμή και δέος ως περήφανος Εύζωνας

Ο Λεωνίδας Κακούρης ποζάρει με τιμή και δέος ως περήφανος Εύζωνας

 

Λεωνίδας Κακούρης: Ο Δούκας Σεβαστός από τις Άγριες Μέλισσες, άφησε για λίγο τον ρόλο του κακού. Αυτό, διότι επέλεξε να ντυθεί Εύζωνας. Φόρεσε λοιπόν τη στολή των Ευζώνων προκειμένου να λάβει μέρος σε μια φωτογράφιση. Αυτή έγινε έγινε για το «Koita Magazine». Αφορμή ήταν φυσικά ο εορτασμός των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. Αναλυτικότερα:

Λ. Κακούρης: Λεπτομέρειες για τη φωτογράφισή του ως Εύζωνας

To «KOITA magazine» του Μαρτίου και Απριλίου του 2021, είναι αφιερωμένο στην επέτειο των 200 χρόνων της Ελληνικής επανάστασης του 1821. Είναι επίσης αφιερωμένο στην προεδρική φρουρά και στους Ευζώνους. Πρωταγωνιστής αυτής της φωτογράφησης είναι ο Λεωνίδας Κακούρης. Ο γνωστός σε όλους και ως Δούκας Σεβαστός από το Διαφάνι των Άγριων Μελισσών ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού. Το κάνει, φορώντας πιστό αντίγραφο της στολής των Ευζώνων. Μάλιστα, αυτή παραχωρήθηκε αποκλειστικά στο περιοδικό, με άδεια της Προεδρικής Φρουράς.

Το περιοδικό Κoita, επέλεξε τον Γιώργο Κακούρη για το επετειακό αυτό πρότζεκτ και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό. “Είναι τιμητικό να φοράς τη στολή του Εύζωνα” λέει ο ίδιος και ποζάρει με περηφάνεια.

Ο Λεωνίδας Κακούρης φόρεσε με τιμή και δέος τη στολή των Ευζώνων και φωτογραφήθηκε δίπλα στην ελληνική σημαία, αναφέρει το δημοσίευμα.

koita_magazine Instagram

koitamagazine

enimerotiko

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *