20/01/2021

Ο καλλιτέχνης δημιουργεί εικόνες που δείχνουν πώς θα φαίνεται η Γη αν οι γάτες ήταν πολύ μεγαλύτερες

 

Φανταστείτε πόσο θαυμάσιο θα ήταν να  δημιουργήσετε μια γάτα ύψους τριών μέτρων,  χνουδωτή και φιλική Λοιπόν, δεν χρειάζεται πλέον να φανταστείτε. Ο Ρώσος καλλιτέχνης Andrey Scherbak έχει ανεβάσει σχεδόν 150 φωτογραφίες γιγάντιων γατών στο διαδίκτυο και είναι κοντά στο τέλειο. Η Panda πήρε συνέντευξη από τον Andrey και ανακάλυψε πολλά για τη ζωή του καλλιτέχνη και την έμπνευση πίσω από το γιγαντιαίο έργο γάτας του. Συνεχίστε λοιπόν την κύλιση, ελέγξτε τη συνέντευξή μας, ψηφίστε τις αγαπημένες σας γάτες και ενημερώστε όλους στα σχόλια ποιες φωτογραφίες σας άρεσαν και γιατί.

Οι φωτογραφίες της γάτας του Andrey είναι τόσο ποικίλες, όσο είναι εντυπωσιακές. Τα τετράποδα furballs φαίνεται να κάνουν τα πάντα παράλληλα με τον καλλιτέχνη, από το να πηγαίνουν στο παντοπωλείο για να κάνουν ψώνια, μέχρι να πηδήξουν πάνω από τα τρένα.

Μερικές από τις γάτες φαίνεται να έχουν ύψος περίπου 3 μέτρων , αλλά άλλες είναι σαφώς πολύ, πολύ μεγαλύτερες. Και όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο, σωστά; Ο Andrey, ο οποίος πηγαίνει επίσης με το παιχνιδιάρικο  Petechka Odnobokov (Little Peter One-Side) στο διαδίκτυο, έχει προσελκύσει περισσότερους από 8.600 οπαδούς γάτας στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Ρώσος καλλιτέχνης είπε στη Bored Panda σε μια συνέντευξή του ότι ζει στο Ροστόφ Ον Ντον και εργάζεται εξ αποστάσεως από το σπίτι ως δημιουργικός διευθυντής ενός διαφημιστικού γραφείου στη Μόσχα.

 

boredpanda.