18/04/2021

Η επιχείρηση άνοιγε κάθε Παρασκευή, εν μέσω λοκ ντάουν, σύμφωνα με την αστυνομία- Όταν ο Θέμης Αδαμαντίδης τραγουδούσε στο «Bella Vita»

Τρεις μήνες τουλάχιστον λειτουργούσε παράνομα το νυχτερινό κέντρο «Bella Vita Night Club» στην οδό Λιοσίων. Βίντεο αποκαλύπτει τον Θέμη Αδαμαντίδη να τραγουδά στο κατάμεστο κέντρο.
Το «Bella Vita» φαίνεται πως άνοιγε τις πρώτες πρωινές ώρες μετά τις 6, προκειμένου να μπορέσουν οι θαμώνες να προσέλθουν διατρέχοντας τον μικρότερο δυνατό κίνδυνο να γίνουν αντιληπτοί από την Αστυνομία. Η υπόθεση αποκαλύφτηκε χτες έπειτα από ειδική επιχείρηση της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με τη συνδρομή της Ασφάλειας Αττικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ειδική επιχείρηση είχε σχεδιαστεί μεθοδικά και με συγκεκριμένο σχέδιο. Μέλη της ΔΙΜΕΑ ήταν ήδη μέσα στο κατάστημα παριστάνοντας τους θαμώνες και την ώρα που η μουσική βραδιά ήταν στο απόγειο, πραγματοποιήθηκε έφοδος από κλιμάκια ελεγκτών της ΔΙΜΕΑ και της ΕΛΑΣ. Το συγκεκριμένο κατάστημα είχε τεθεί υπό παρακολούθηση, μιας και υπήρχαν καταγγελίες ότι λειτουργούσε κανονικά κάθε Παρασκευή και Σάββατο
Γνωστά ονόματα του πενταγράμμου, μάλιστα, όπως ο Θέμης Αδαμαντίδης, έχουν περάσει από το συγκεκριμένο κέντρο διασκέδασης, κάνοντας «guest» εμφανίσεις το περασμένο καλοκαίρι. Τα σχετικά βίντεο ανέβηκαν στο YouTube στις 7 Φεβρουαρίου 2021 από χρήστη, ο οποίος εμφανίζεται ως μάνατζερ στο εν λόγω κέντρο. Μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook, μάλιστα, γίνονταν και τα… κορωνοκαλέσματα για τις νύχτες ξέφρενης, αλλά παράνομης διασκέδασης στο νυχτερινό κέντρο της οδού Λιοσίων.

Το «ανέβασμα» βίντεο στο YouTube και στα social media από παλαιότερα live, αλλά με τωρινές ημερομηνίες, παραπέμπει εμμέσως πλην σαφώς στο κέφι που εξακολουθούσε να γίνεται στο μαγαζί εν μέσω πανδημίας.

Σύμφωνα με τη δισκογραφική εταιρεία τοου Θέμη Αδαμαντίδη, Finix Records, το συγκεκριμένο οπτικό απόσπασμα είναι από εμφάνισή του στις 16/10/2020, με ώρα προσέλευσης 19:00.

Εκτός από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ στον καθένα ενώ το κατάστημα σφραγίστηκε και του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ σε 20 θαμώνες.