20/01/2021

Ο ηλικιωμένος άνδρας κουβαλάει τον σκύλο του στην πλάτη του, ώστε να μην κάψει τα πόδια του

Ελπίζουμε ότι πολλοί άνθρωποι θα δουν αυτό το παράδειγμα, ώστε να αποφύγουν να βγάλουν έξω το σκυλί τους όταν υπάρχει έντονος ήλιος, συγχαρητήρια σε αυτόν τον ηλικιωμένο άνδρα που δίνει ένα όμορφο παράδειγμα για το πώς να φροντίσετε καλά το σκυλί σας.

Αυτή η φωτογραφία της αγάπης ενός άνδρα για τον σκύλο του κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο και γίνεται viral . Κουβαλάει το σκυλί στην πλάτη του, ώστε το κατοικίδιο του να μην κάψει τα πόδια του.Ο άντρας είναι από το Μεξικό και πιάστηκε από την κάμερα του Carlos Alberto Lizcano. Ο Carlos μοιράστηκε την εικόνα στα κοινωνικά του δίκτυα και η φωτογραφία σύντομα έγινε viral.

Τι όμορφο!

Βρήκε τον άνδρα με το σκυλί στην πλάτη του ενώ περπατούσε.

Εντυπωσιασμένος, ο Carlos ρώτησε τον άνδρα γιατί το έκανε.

Η απάντηση ήταν απλή:

«Τον ρώτησα γιατί μετέφερε το σκύλο στην πλάτη του και απάντησε:« Επειδή η άσφαλτος καίει τα πόδια του και δεν μπορεί να περπατήσει », έγραψε ο Carlos στη φωτογραφία την στιγμή που κουβαλούσε τον καλύτερο φίλο του.

Η φωτογραφία του Carlos άγγιξε περισσότερους από 110 χιλιάδες ανθρώπους, όταν δημοσιεύτηκε στο Facebook.

Η στάση του ηλικιωμένου άνδρα χρησιμεύει ως προειδοποίηση σε πολλούς ανθρώπους που συνήθως βγάζουν τα κατοικίδια ζώα τους για μια βόλτα στο δρόμο κατά τη διάρκεια καυτών ηλιόλουστων ωρών.

Πηγή: fanpage