22/01/2021

Ο γιατρός που αγωνίστηκε 35 ημέρες χωρίς διακοπή κατά του COVID-19 πέθανε σε ηλικία 29 ετών.

Έδωσε τη ζωή του για να πολεμήσει τον κοροναϊό

Σε όλο τον κόσμο, η πανδημία των κοροναϊών έχει ήδη αφήσει περίπου 339.000 άτομα μολυσμένα και περισσότερους από 14.000 νεκρούς. Στην Ευρώπη, οι χώρες που πλήττονται περισσότερο από τον ιό είναι η Ισπανία και η Ιταλία, όπου ήδη ξεπέρασαν τους θανάτους στην Κίνα, όπου ξεκίνησαν τα πάντα.

Μεταξύ των ανώνυμων ηρώων που μας άφησε η πανδημία, οι γιατροί διακρίθηκαν ότι ήταν στην πρώτη γραμμή άμυνας ενάντια σε αυτή την ασθένεια. Πολλοί με εξαντλητικά χρονοδιαγράμματα και ελάχιστες προμήθειες για να προστατευθούν έβαλαν τη ζωή τους σε κίνδυνο για την προστασία των πλέον ευάλωτων.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ένας από αυτούς τους ήρωες έχασε τη ζωή του μετά την πάλη του ενάντια στον κοροναϊό. Το νοσοκομείο Hubei ανακοίνωσε το θάνατο ενός αναισθησιολόγου .

Για 35 συνεχόμενες ημέρες ο Δρ Dong Tian αντιμετώπισε το COVID-19 στο νοσοκομείο . Στις 3 Μαρτίου, εισήλθε στη μονάδα εντατικής θεραπείας για να περάσει 19 ημέρες εκεί πριν πεθάνει.

Ο Τιαν άφησε τη σύζυγό του και τον πατέρα του, ο οποίος ήταν άρρωστος στο σπίτι. Δεν ενδιαφέρονταν  για τίποτα άλλο, προσφέρθηκε να εργαστεί στα τέλη Ιανουαρίου για να αντιμετωπίσει τον ιό όταν η εστία εξαπλώθηκε γρήγορα στην επαρχία Hubie.

Στις 29 Φεβρουαρίου, ο Tian έλαβε ένα διάλειμμα αφού πέρασε 35 ημέρες στην εργασία. Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος του είχε έντονους πονοκέφαλους και άρχισε να χάνει την ικανότητά του να μιλά ενώ ήταν απομονωμένος στο σπίτι.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο του Zhijiang, όπου ήταν ο χώρος εργασίας του, όπου επιβεβαίωσαν το θάνατό του στις 21 Μαρτίου από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο.

“Ο Δρ Dong Tian ήταν αποτελεσματικός και ενεργητικός στο έργο του, σεβαστός σε όλους, ήταν πολύ ευγενικός στους συναδέλφους του. Ήταν ένας εξαιρετικός εκπρόσωπος των νέων επαγγελματιών του ιατρικού προσωπικού »σχολίασε το νοσοκομειακό προσωπικό

Στην επαρχία του Hubei είπαν το τελευταίο αντίο και αποτίμησαν φόρο τιμής με ένα banner που έγραφε: “Καλώς ήρθατε στο σπίτι για τον αντι-κοροναϊό ήρωα Dong Tian.”

Ο θάνατος του Δρ Dong Tian συμβαίνει όταν περισσότεροι από 3.500 εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας έχουν μπορέσει να επιστρέψουν στους τόπους καταγωγής τους στην Κίνα μετά την υπέρβαση της πανδημίας.

Επί του παρόντος, η Κίνα έχει αρχίσει να επιστρέφει στην καθημερινή ζωή, όπου ο μεγαλύτερος φόβος της είναι οι ασθενείς που προέρχονται από το εξωτερικό και ενδέχεται να διατρέχουν κίνδυνο νέας επιδημίας.

Μοιραστείτε αυτή την είδηση ​​για το θάνατο του μεγάλου ήρωα που ήταν ο Δρ Dong Tian. Ας υποστηρίξουμε τους γιατρούς μας αφήνοντας τα σπίτια τους όσο το δυνατόν λιγότερο για να αποτρέψουν την κατάρρευση των συστημάτων υγείας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας:

enteratedealgo