24/10/2020

Ο αιματηρός αγώνας ανάμεσα σε έναν κυνηγό και έναν τεράστιο πύθωνα πέντε μέτρων (Βίντεο)

Ένας κυνηγός φιδιών στη Φλόριντα κλήθηκε να πιάσει έναν πύθωνα περί τα πέντε μέτρα, όμως τα πράγματα στράβωσαν πολύ.

Ο κυνηγός  φιδιών Μαρκ Κίμελ αποφάσισε να ανεβάσει μία από τις περιπέτειές του με έναν τεράστιο πύθωνα που δεν το έβαζε εύκολα κάτω.

Το επιβλητικό φίδι αποφάσισε να δώσει μια αιματηρή μάχη με τον έμπειρο κυνηγό φιδιών στο Παλμ Μπιτς Ποστ. Σύμφωνα με τον Κίμελ, το ερπετό δεν έδειξε να νοιάζεται για την παρουσία του και συνέχισε να σέρνεται στη βλάστηση. Έτσι, ο κυνηγός  φιδιών αποφάσισε να μελετήσει πρώτα τις κινήσεις του πύθωνα, πριν προσπαθήσει να το αιχμαλωτίσει.

Ο Κίμελ κατάλαβε ότι πρόκειται για ένα τεράστιο φίδι. Είχε μήκος περίπου πέντε μέτρα και βάρος περίπου 150 κιλά. Παρά τον κίνδυνο, ήξερε πως πρέπει οπωσδήποτε να πιάσει το ερπετό με κάποιον τρόπο.

Και τότε ήταν που άρχισε η μάχη, μιας και ο πύθωνας δεν ήταν έτοιμος να παραδοθεί κι αποφάσισε να αναλάβει δράση και να μπήξει τα σαγόνια του στον κυνηγό φιδιών.

«Με τρύπησε βαθιά στον δικέφαλο και τον πήχη, τρυπώντας αρτηρία και κάποια νεύρα. Ήμουν τυχερός που ο πύθωνας δεν τυλίχθηκε γύρω από το κορμί μου» ανέφερε ο Κίμελ.

Παρά την απώλεια τόσο πολύ αίματος, κατάφερε να πιάσει το φίδι από το κεφάλι και να το σύρει στο αυτοκίνητό του και να το σκοτώσει.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κυνηγός φιδιών είχε μαζί του ένα πιστόλι 22 χιλιοστών, που χρησιμοποίησε για να πυροβολήσει και να θανατώσει το φίδι για να γλιτώσει.

Δείτε το Βίντεο

Επί του παρόντος, εκτιμάται ότι ζουν τουλάχιστον 100.000 πύθωνες σε αυτήν την περιοχή. Είναι η αιτία του θανάτου των ενυδρίδων, των ρακούν, των πουλιών και ακόμη και των αλιγάτορων.

 

miplanetatierra