15/01/2021

Ο άστεγος που έσωσε 6 σκύλους και 10 γάτες από φλεγόμενο κτίριο

Μια ακριβώς εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα, ένας άστεγος άνδρας στην Ατλάντα απέδειξε έμπρακτα πως το πνεύμα της πιο όμορφης γιορτής του χρόνου είναι μέσα μας και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για καλό.

Ο 53χρονος Keith Walker έτρεξε με κίνδυνο της ζωής του στο φλεγόμενο κτίριο όπου στεγαζόταν το καταφύγιο ζώων «W-Underdogs» και έσωσε 10 γάτες και 6 σκύλους από βέβαιο θάνατο. Η πυρκαγιά στο κτίριο όπου στεγάζεται η μη κερδοσκοπική οργάνωση ξεκίνησε από την κουζίνα.

@fox5atlanta.com

Ο Keith Walker είναι άστεγος από τα 13 του χρόνια. Στο παρελθόν έχει κάνει διάφορες δουλείες για την W-Underdogs, κι εκείνο το απόγευμα πήγαινε εκεί παρέα με τον σκύλο του Bravo, ο οποίος περνούσε μερικές νύχτες στο καταφύγιο. Όταν είδε την φωτιά είπε σε έναν άλλο άστεγο άνδρα να καλέσει την πυροσβεστική. Αμέσως μετά μπήκε στο κτίριο και άρχισε να βγάζει έξω τα ζώα, όσο πιο γρήγορα μπορούσε.

Κατάφερε να τα σώσει όλα, με τα ζώα να μην διατρέχουν κανέναν κίνδυνο. «Η πράξη του ήταν ιδιαίτερα θαρραλέα και είναι ένας πραγματικός ήρωας», είπε η διάσημη εκπαιδεύτρια σκύλων Victoria Stillwell. «Είναι ο φύλακας – άγγελός της W-Underdogs», συμπλήρωσε.

Ήταν ευτυχές που οι δυο άστεγοι άνδρες έφτασαν στο σημείο την συγκεκριμένη ώρα, αφού όλοι έλειπαν. Και έτσι η ιστορία δεν θα μπορούσε να έχει πιο ευχάριστο φινάλε. Και κάποιος άλλος φύλακας – άγγελος, δώρισε ένα άλλο κτίριο στην οργάνωση τις επόμενες ημέρες ώστε να στεγαστούν τα ζώα.

Όσον αφορά τον Walker, μετά την ηρωική του πράξη έγιναν πολλές δωρεές για τον ίδιο, ενώ παράλληλα η W-Underdogs ψάχνει τον καταλληλότερο μη κερδοσκοπικό οργανισμό για αστέγους, ο οποίος θα τον βοηθήσει στην ζωή του από εδώ και πέρα.

e-daily

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *