18/01/2021

Ένας άντρας χρησιμοποιεί δημιουργικά τον χρόνο της καραντίνας και χτίζει ένα μικροσκοπικό εστιατόριο για ζώα στην αυλή του

Ο Τζέιμς Βρέλαντ – ένας άντρας που εδρεύει στο Ντιτρόιτ – ήταν πάντα οπαδός των ζώων, αλλά κατά τη διάρκεια της καραντίνας, πήρε την απόφαση  να ταΐσει τα ζωάκια  της τοπικής άγριας ζωής σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Έχοντας πολύ ελεύθερο χρόνο κατά τη διάρκεια της απομόνωσης, δημιούργησε ένα ολόκληρο μικροσκοπικό εστιατόριο για τους σκίουρους και τα πουλιά που ζούσαν κοντά στο σπίτι του. Ακόμα περισσότερο, έφτιαξε ένα μικρό μενού για αυτούς, όπου μπορούν να επιλέξουν τα γεύματά τους και έχουν πολλές διαφορετικές επιλογές. Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να δείτε το φανταχτερό Maison du Noix

Αυτός ο σκίουρος τρώει σπόρους στο υπαίθριο εστιατόριο Maison de Noix

εικόνα: jamesvreeland

Στο εστιατόριο που άνοιξε πρόσφατα δόθηκε επίσης ένα φανταχτερό γαλλικό όνομα – Maison du Noix – που μεταφράζεται σε “The Nut House”.

Στην παρακάτω φωτογραφία μπορείτε να δείτε την άνετη είσοδο στο Maison de Noix εξοπλισμένο με ένα μικρό περίπτερο και ένα μενού. Σύμφωνα με τον James, η τοπική άγρια ​​φύση φαίνεται να λατρεύει τις επιλογές μενού. «Οι σκίουροι και οι μπλε τζέϊ το λατρεύουν», είπε στα ΜΜΕ.

Το μικροσκοπικό εστιατόριο  χτίστηκε από τον James Vreeland, έναν λάτρη των ζώων που εδρεύει στο Ντιτρόιτ

Δημιούργησε μικρά παγκάκια, έναν περιφραγμένο φράκτη και μια φιλόξενη είσοδο

Το μίνι υπαίθριο εστιατόριο προσφέρει τις ακόλουθες επιλογές για μεσημεριανό γεύμα: μικτό τρίο σπόρου, μπαγιάτικο ψωμί / κρούστα πίτσας, ωμά φιστίκια και  μαλακά μήλα. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου λέει ότι η επιχείρηση στο Maison du Noix είναι ακμάζουσα, παρά το γεγονός ότι δεν φέρνει ακριβώς κέρδος στον James.

«Η ανταπόκριση από τους ανθρώπους ήταν πολύ μεγάλη με τους ανθρώπους να σταματούν όλη την ώρα για να τραβήξουν μια φωτογραφία ή να παρακολουθήσουν τη φρενίτιδα», δήλωσε ο James Vreeland στα μέσα ενημέρωσης.

 Η επιχείρηση σε αυτό το μίνι εστιατόριο φαίνεται να ευδοκιμεί

View this post on Instagram

#eyebleach #brunchrush #?

A post shared by jamesvreeland (@jamesvreeland) on

 

boredpanda