01/03/2021

Ο άνθρωπος κάθε μέρα επιπλέει το άρρωστο σκυλί του που πεθαίνει για να διευκολύνει τον πόνο του, και γίνεται Viral του Διαδικτύου

Αυτό είναι η αγάπη. ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

Τα σκυλιά είναι καταπληκτικά ζώα που εμείς οι άνθρωποι μερικές φορές δεν αξίζουμε. Είναι πιστοί, εξυπηρετικοί, ευγενικοί και θα σε αγαπήσουν μέχρι την τελευταία αναπνοή που αντλούν.

Το 2012, μπορεί να έχετε δει μια φωτογραφία που έκανε γύρους σε εφημερίδες και σε κοινωνικά μέσα ενημέρωσης ενός άνδρα που κρατάει ένα σκυλί στο νερό 

Η άνευ όρων αγάπη ενός σκύλου είναι ένα ισχυρό πράγμα. Απλά ρωτήστε τον John Unger του Bayfield, Wis.

Για τα τελευταία 19 χρόνια, ο πιστός σύντροφος του Unger είναι ένα μίγμα βοσκών που ονομάζεται Schoep. Ο Unger έμαθε πριν από δύο εβδομάδες ότι ο σκύλος του είχε σοβαρή αρθρίτιδα και ίσως πεθάνει  σύντομα. Ήταν απελπισμένος – και επίσης αποφασισμένος να βοηθήσει στην ανακούφιση του πόνου του Schoep.

Ο Unger γνώριζε ότι οι άνθρωποι που πάσχουν από αρθρίτιδα ανταποκρίνονται καλά στη θεραπεία του νερού, έτσι έφερε το γηρασμένο σκυλί σε ένα από τα αγαπημένα τους σημεία: Lake Superior. Η ιδέα του ήταν να επωφεληθεί από τις υψηλότερες  θερμοκρασίες της λίμνης αυτό το καλοκαίρι και να αφήσει το Schoep να αισθανθεί  χαλαρός. Λαμβάνοντας υπόψη τη ζοφερή πρόγνωση από τον κτηνίατρο, ο Unger κάλεσε επίσης τον φίλο του φωτογράφο Hannah Stonehouse Hudson να δει αν είχε χρόνο να τραβήξει μια ειδική φωτογραφία του Schoep για κάθε περίπτωση.

Ο Stonehouse Hudson τον  συνάντησε στη λίμνη για περίπου πέντε λεπτά και έβγαλε  μερικές φωτογραφίες. Λίγες μέρες αργότερα, την 1η Αυγούστου, ανέβασε την αγαπημένη  εικόνα του άντρα και του σκύλου του στο Facebook – και εξαπέλυσε μια αίσθηση στο Διαδίκτυο.

Από την Πέμπτη, η φωτογραφία στη σελίδα του Stonehouse Photography στο Facebook είχε περίπου 300.000 αρεσκεύματα και 32.000 σχόλια. Από τη στιγμή που η φωτογραφία έγινε vairal, ο Unger προσπαθεί να προσαρμοστεί στην ξαφνική δημοτικότητα του.

«Οι πρώτες τέσσερις μέρες ήμουν κυριολεκτικά σε σοκ», είπε στον TODAY.com. Είπε ότι πέρασε τις πρώτες δύο μέρες διαβάζοντας κάθε ένα από τα σχόλια στο Facebook. Οι περισσότεροι από αυτούς προσφέρουν λόγια ενθάρρυνσης για το Schoep και θαυμασμό για τον Unger.

Μετά τη φωτογραφία του Stonehouse Hudson έκανε τέτοιους διαγωνισμούς σε απευθείας σύνδεση, οι ξένοι άρχισαν να φτάνουν για να βοηθήσουν. “Μια γυναίκα από τη Βιρτζίνια πλήρωσε βασικά την τελευταία λέιζερ θεραπεία για τις αρθρώσεις της”, και είπε. “Πληρώθηκε για μια πλήρη θεραπεία, και δεν ξέρω πόσο είναι, αλλά ξέρω ότι δεν θα μπορούσα να μην το έκανα αυτό.”

Ο Schoep είχε μόλις τη δεύτερη δόση των θεραπειών την Τετάρτη και έχει τέσσερις ακόμα για να πάει. Ο Unger πήρε μια έκπληξη όταν πήρε τον Schoep για το τελευταίο του ραντεβού. Καθώς μπήκε μέσα, ο κτηνίατρος του χαμογέλασε. “Τι συμβαίνει?” Ρώτησε ο Unger. Ο κτηνίατρος του είπε: “Δείτε όλα τα πράγματα πίσω μου;” Ο Unger κοίταξε και υπήρχαν πακέτα γλυκοζαμίνης, θεραπείες και άλλες θεραπείες για να βοηθήσουν το Schoep με πόνο στις αρθρώσεις.

Ο Unger φώναξε καθώς είπε: “Οι άνθρωποι από όλο  τον κόσμο το κάνουν αυτό. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Τόσες έχουν έρθει ήδη οι δωρεές που δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τίποτα  πια “.

Όλοι οι δωρητές είναι ανώνυμοι. “Πώς τους ευχαριστώ;” αυτός είπε. “Είναι ένα τόσο καταπληκτικό πράγμα.”

 

 

Πηγή:today