16/04/2021

Οι χωρικοί του Κονγκό βρίσκουν το χρυσό βουνό El Dorado στην πραγματική ζωή!

Καλή τύχη!

 

Οι χωρικοί στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό κάνανε ανακάλυψη εκατομμυρίων: ένα γεμάτο χρυσό βουνό.

Οι χωρικοί του Κονγκό είχαν τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής τους αφού ανακάλυψαν ένα ολόκληρο βουνό χρυσού !

Ένα βίντεο που φέρεται να ηχογραφήθηκε στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό δείχνει τους ανθρώπους να κάνουν ανασκαφή ένα βουνό γεμάτο χρυσό που βρέθηκε σε ένα χωριό της χώρας.

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε πώς σκάβουν τη γη με αποθέματα χρυσού , χρησιμοποιώντας τα χέρια, τα φτυάρια , για να αποκτήσουν τα χρυσά ψήγματα και να τα πάρουν σπίτι.

Περίπου 300 άτομα , τα οποία μπορούν να προβληθούν στο κύριο βίντεο του βίντεο, διανέμονται γύρω από το βουνό κάνοντας τις ανασκαφές.

Στο βίντεο, μπορείτε να δείτε ότι κομμάτια όλων των μεγεθών που λαμβάνονται από τους χωρικούς λάμπουν στους βραχώδεις τοίχους .

 

Η εξόρυξη στο Κονγκό είναι μια από τις πιο διαδεδομένες δραστηριότητες που κρατούν την οικονομία της χώρας και παρέχουν απασχόληση για την παροχή άδειας στο Κονγκό.

Πρόσφατα, ο Καναδάς, με επικεφαλής τον Justin Trudeau, πρότεινε ένα πρόγραμμα για τους Καναδούς ανθρακωρύχους να παρέμβουν στις διαδικασίες διδασκαλίας στα Κονγκό με σκοπό την παροχή κατάρτισης σχετικά με την εκμετάλλευση και τη διαχείριση του ορυκτού.

Μέχρι στιγμής, οι αρχές δεν έχουν δημοσιεύσει σχετική επιβεβαίωση . Η περιοχή του ευρήματος δεν έχει επίσης αναφερθεί με ακρίβεια.

Ωστόσο, στα κοινωνικά δίκτυα ορισμένοι χρήστες έχουν συνεισφέρει εικόνες βίντεο για την απόκτηση των ψαριών από το βουνό του χρυσού με το πλύσιμο.

Με πληροφορίες από την RT.