20/10/2020

“Οι φούστες και τα τακούνια δεν είναι μόνο για γυναίκες” (Φώτο)

Οι περισσότεροι από εμάς πιστεύουν ότι τα ρούχα έχουν “φύλα”. Ωστόσο, υπάρχουν ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο που φορούν ό, τι θέλουν και εκφράζονται ελεύθερα, δεν χρειάζεται να ανταποκριθούν σε οποιοδήποτε είδος στερεότυπα. Όπως αυτός ο εμπνευσμένος άνθρωπος. Αποδεικνύει ότι είναι πλέον καιρός να απαλλαγούμε από τα στερεότυπα του φύλου, ειδικά στα ρούχα.

Ο Mark Bryan είναι Αμερικανός, αλλά ζει στη Γερμανία και είναι  μηχανικός. Ζει τη ζωή του όπως κάθε άλλο άτομο, εκτός από το ότι αμφισβητεί τα στερεότυπα του φύλου κάθε μέρα. Φορά σχεδόν πάντα φούστα και τακούνια ενώ πηγαίνει στη δουλειά, στην πόλη, ακόμα και στο σπίτι. Και ας πούμε ότι φαίνεται απολύτως υπέροχος

Ο Mark είπε στην Bored Panda : “Ντύνομαι έτσι γιατί μπορώ. Για να είμαι διαφορετικός. Πάντα θαύμαζα τις γυναίκες που φορούσαν σφιχτές φούστες και τακούνια. . Για μένα, τα ρούχα δεν έχουν φύλο.  Προτιμώ μια «ανδρική» εμφάνιση πάνω από τη μέση και μια εμφάνιση χωρίς φύλο κάτω από τη μέση.

Ρωτήσαμε τον Mark τι τον εμπνέει να φορά τακούνια και φούστες:  Με ανδρικά παντελόνια, έχετε μόνο μερικές επιλογές χρώματος: μαύρο, γκρι, ναυτικό και καφέ και χωρίς παντελόνι με εκτυπώσεις. Με φούστες, μπορείτε να φορέσετε κόκκινα, πράσινα, πιο φωτεινά μπλε, floral σχέδια, εκτυπώσεις σε ζώα κ.λπ. Το ίδιο ισχύει και για τα παπούτσια, αλλά τότε έχετε επίσης πολλά περισσότερα στυλ και τύπους τακουνιών. Επιπλέον, μπορείτε να φοράτε ανοιχτά παπούτσια όταν ο καιρός είναι καλός. ”

«Δεν αισθάνομαι διαφορετικός από τους άλλους, είναι απλά ρούχα. Φυσικά, σε μια κρύα ή θυελλώδη μέρα, φυσικά νιώθω διαφορετικά. Όταν φοράω τακούνια, νιώθω ψηλότερος, αλλά επίσης ενδυναμωμένος για κάποιο λόγο. Έχω την αυτοπεποίθηση και τη δύναμη να χειριστώ τις πιέσεις μου στη δουλειά », είπε ο Mark όταν ρωτήθηκε πώς το φοράει τακούνια και φούστες.

“Ο Μαρκ παντρεύτηκε  προτού 11 χρόνια και λαμβάνει πλήρη υποστήριξη από τη γυναίκα και την οικογένειά του: “Η γυναίκα μου συχνά κάνει προτάσεις για το τι πρέπει να φοράω. Η κόρη μου  μερικές φορές. επιθυμεί να δανείζεται τα παπούτσια μου “

boredpanda

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *