02/03/2021

Οι παπαγάλοι σχηματίζουν μια “ομάδα απελευθέρωσης” για να ανοίξουν κλουβιά για άλλα πουλιά.

Μια ομάδα παπαγάλων έχει κάνει ένα κατόρθωμα: δημιούργησαν μια “ομάδα απελευθέρωσης” και πετούν από βεράντα σε βεράντα για να ελευθερώσουν άλλα πουλιά.

Οι Ισπανοί που εντόπισαν αυτήν την επιχείρηση που οργανώθηκε από τρεις παπαγάλους lovebird έχι ονομαστεί «απελευθερωτική ομάδα».

Και είναι ότι τρεις παπαγάλοι είχαν το κατόρθωμα να πετούν ελεύθερα, από βεράντα σε βεράντα, όπου βρίσκουν κλουβιά με άλλα πουλιά, για να τα απελευθερώσουν.

Το επίτευγμα είναι ήδη μια viral ιστορία στο Twitter και οι παπαγάλοι έχουν απαθανατιστεί σε εικόνες που μαρτυρούν αυτό το κατόρθωμα.

Η απίστευτη ιστορία της «απελευθερωτικής ομάδας» συζητείται ήδη σε όλη την Ισπανία.

Οι τρεις παπαγάλοι που είναι αφιερωμένοι στην απελευθέρωση κλουβιών πουλιών έχουν γίνει δημοφιλείς.

Η ιστορία ξεκίνησε από τον χρήστη του Twitter @nouledgecos που ρώτησε στον λογαριασμό εάν κάποιος στην περιοχή που ζει είχε χάσει τρία είδη παπαγάλων.

Αυτά είχαν εμφανιστεί στον κήπο του και προσπάθησαν να ανοίξουν το κλουβί των κατοικίδιων πουλιών του.

Ενώ πίστευε ότι τα πουλιά είχαν χαθεί, είχαν κάνει μια επιχείρηση απελευθέρωσης.

Ήταν το αντίθετο! Για ένα μήνα, τα πουλιά πήγαιναν στο σπίτι τους σε μια προσπάθεια να εκτελέσουν την απελευθέρωση των κλουβιών τους.

Κατά το ανέβασμα της φωτογραφίας των τριών πουλιών που σκαρφαλώνουν στο κλουβί, ένας φίλος της είπε ότι ήταν γνωστά στην περιοχή ως «απελευθερωτική ομάδα».

Σύμφωνα με τον @nouledgecos, τα τρία δείγματα εκμεταλλεύονται τους ανθρώπους που βρίσκουν να τρώνε και, με τη σειρά τους, προσπαθούν να κάνουν άλλους του είδους τους να πάνε μαζί τους.

Απίστευτο, σωστά;

extremomundial