21/01/2021

Οι «κυνηγοί του χαλκού» έβαλαν στο… μάτι τον ηθοποιό Νίκο Ξανθόπουλο (βίντεο)

Οι «κυνηγοί του χαλκού» έβαλαν στο… μάτι τον ηθοποιό Νίκο Ξανθόπουλο (βίντεο)

 

Στο μάτι των «κυνηγών του χαλκού» φαίνεται πως έχει μπει το τελευταίο διάστημα η οικογένεια του ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Τ-Live» του Alpha το πρωί της Τρίτης, το κτήμα του ηθοποιού στην Παιανία έγινε στόχος βανδαλισμών. Το σπίτι του ηθοποιού δεν είναι όμως το μόνο το οποίο έχει μπει στο «μάτι» των… Κυνηγών του Χαλκού της περιοχής.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως οι κάτοικοι της περιοχής είναι εξοργισμένοι με τις αλλεπάλληλες κλοπές μετασχηματιστών ηλεκτρικού ρεύματος, γεγονός που σε αρκετές περιπτώσεις τους αφήνει χωρίς ρεύμα μέχρι και για δυο εικοσιτετράωρα.

Η σύζυγος του Νίκου Ξανθόπουλου, Εριφύλη, μίλησε στην εκπομπή «T-Live» και εξέφρασε την αγανάκτηση της για την ομάδα των ατόμων η οποία αναστατώνει συχνά την καθημερινότητα τους.

«Πέρυσι 36 φορές σε ένα χρόνο πήρανε τον ενισχυτή από την κολόνα που ήταν εδώ πέρα στην Αττική οδό και μείναμε χωρίς ρεύμα» ανέφερε αρχικά η σύζυγος του Νίκου Ξανθόπουλου.

Όπως ανέφερε το ίδιο ρεπορτάζ, ο ηθοποιός σε μια προσπάθεια να αποτρέψει μελλοντικούς τέτοιους βανδαλισμούς, παραχώρησε ένα μέρος του κτήματος του ώστε να τοποθετηθεί κολόνα της ΔΕΗ.

Ωστόσο την επόμενη μέρα, ο Νίκος Ξανθόπουλος ήρθε αντιμέτωπος τόσο με εικόνες καταστροφής όσο και με το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο του εγγονού του από το οποίο οι δράστες είχαν αφαιρέσει τον καταλύτη.

«Ενώ βάλανε μέσα στο κτήμα την κολόνα, ένα βράδυ αφήσαμε τα αυτοκίνητα έξω, γιατί δεν μπορούσαμε να μπούμε, να μη χαλάσουμε το πεζοδρόμιο και κατέστρεψαν ένα αυτοκίνητο. Αναποδογυρίσανε το αυτοκίνητο του εγγονού μου, το καταστρέψανε. Μάθαμε ότι έγινε σύλληψη 34 ατόμων» ανέφερε η κ. Εριφύλη στην εκπομπή του Alpha.

Πηγή: newsbeast, e-daily