25/01/2021

Οι εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ, οι άλλοι ήρωες της κρίσης για την υγεία

Είναι αλήθεια ότι οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή ενάντια σε αυτόν τον αγώνα που έχουμε σήμερα ενάντια στους κοροναϊούς , διακινδυνεύοντας τη ζωή τους και τη ζωή των οικογενειών τους. Υπάρχουν όμως και άλλοι τομείς που διακινδυνεύουν καθημερινά τις ζωές τους και αξίζουν την ίδια αναγνώριση … Όπως για παράδειγμα οι εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ .

Οι εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ και οι φαρμακοποιοί βρίσκονται επίσης στους πρόποδες του φαραγγιού από τότε που ξεκίνησε η κρίση της υγείας του κοροναϊού. Εάν δεν ήταν για αυτούς, οι άνθρωποι δεν θα είχαν τρόπο να έχουν βασικά τρόφιμα ή φάρμακα. Και γι ‘αυτό και αξίζουν το δικό τους χειροκρότημα.

Με την υποχρεωτική καραντίνα που ορίζεται σε εκατοντάδες πόλεις, είμαστε εκατομμύρια άνθρωποι κλειδωμένοι στα σπίτια μας. Ενώ οι εργάτες σούπερ μάρκετ και φαρμακείων  βρίσκονται στη δουλειά τους, αναπληρώνουν τα τρόφιμα και τα φάρμακα και φροντίζουν τα άτομα που κινδυνεύουν να μολυνθούν.

Αξίζουν επίσης να αναγνωριστούν ως ήρωες, όπως βαθμολογούνται από την αλυσίδα supermarket Robinsons Retail Holdings, την αλυσίδα φαρμακείων και ψευδώνυμων στις Φιλιππίνες. Ότι έχουν διευκολύνει τη μεταφορά και τη διαμονή ώστε να μην σταματήσει η δουλειά τους.

 Είναι χαρά να βοηθήσουμε τους πελάτες μας. Γνωρίζοντας ότι εμείς, όλη η ομάδα στο Robinsons Supermarket Eastwood, σας βοηθήσαμε να καλύψουν τις ανάγκες σας, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Φέρνει τόσο μεγάλη χαρά στις καρδιές μας “, δήλωσε ο Czarinha Cajayon, διευθυντής καταστημάτων της RS Eastwood.

Οι εργαζόμενοι αυτών των εγκαταστάσεων γνωρίζουν ότι η δουλειά τους είναι σημαντική και ότι τους γεμίζουν με υπερηφάνεια και ικανοποίηση για να μπορούν να συνεχίσουν μέρα με τη μέρα.

” Θα πάω να δουλέψω, οπότε ό, τι συμβαίνει, μπορώ να βοηθήσω όσους έχουν ανάγκη. Είναι μια μικρή δράση από την πλευρά μου, αλλά προχωρεί πολύ. είναι ο τρόπος να βοηθήσω τους άλλους “, σχολίασε ένας από τους υπαλλήλους.

Όπως όλοι γνωρίζουμε το COVID-19 είναι πολύ εύκολο να συρρικνωθεί λόγω της υπερβολικής μόλυνσης του. Η μόλυνση είναι μέσω επαφής με τις βλεννογόνες μεμβράνες (μύτη, στόμα και μάτια). Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το προσωπικό των σούπερ μάρκετ εργάζεται με μάσκες, γάντια και ακόμη και προστατευτικά γυαλιά για να αποφύγει τη μόλυνση και έτσι να είναι σε θέση να κρατήσει τους χώρους ανοιχτούς.

Από τότε που άρχισε αυτή η κατάσταση υγείας, υπήρξαν περισσότερες από 737.000 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις και επικροτούμε τους υγειονομικούς εργαζόμενους για την εργασία τους και τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν με αυτόν τον ιό στην πρώτη σειρά. Πρέπει όμως να αφιερώσουμε χειροκροτήματα σε αυτούς τους εργαζόμενους, όπως σε σούπερ μάρκετ και φαρμακεία που είναι επίσης ζωτικής σημασίας σε αυτή την κατάσταση.

yotengovoz